Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Yeldan yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı!..

Neslihan Yeldan yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı ‘Aydan’ karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, başarılı performansları ve yarattığı karakterlerle izleyicinin sevdiği bir isim.

Ünlü oyuncu 25 Şubat’ta 53. yaş gününü kutladı. Kutlama fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan oyuncu birbirinden güzel fotoğraflarıyla takipçilerine, ‘Yıllara meydan okuyor’ dedirtti.

Neslihan Yeldan sosyal medyada kendi doğum gününü şu sözlerle kutladı;  “Yeni yaşımda da doğru bildiğimi yapmaya, burnumun dikine gitmeye devam edeceğim. Sevdiklerimi hep koruyacak, kollayacak, onlara iyi gelmeye çalışacağım.

Neslihan Yeldan yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı!.. 9

Tanımadıklarıma ilham, ışık olmayı deneyecek, başardığımda mutlu olacağım. Kendim için tek dileğim var, gerçekleşince kendimi ve hayatı kutlayacağım. Gereksizleri, kötü enerjileri, yüzüme sahte bir şekilde gülüp bunu ruhuma anlatamayanı hayatımdan çıkaracağım.

Hadi artık, ‘Bunu yapmalıyız ya’ dediklerimizi yapalım. Hayat bildiği gibi gelir, ben de onu bildiğim şekilde karşılarım. Başarısızlık da benimdir, başarı da, dibine kadar. İyi ki doğdum, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Neslihan Yeldan yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı!.. 10

Oyuncunun fotoğraflarının altına yüzlerce yorum yapıldı. Takipçileri yatıkları yorumlarda Neslihan Yeldan’a mutlu yıllar dilediler.

Neslihan Yeldan yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı!.. 11