Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi mağduru Burcu Kara, umudunu yitirmedi!

Dizi mağduru Burcu Kara, umudunu yitirmedi!

tarafından ker_def

Keşke Hiç Büyümeseydik isimli diziyle yeni sezonda ekranda olan Burcu Kara, dizinin kısa sürede yayından kaldırılmasıyla üzülmüştü.

Şimdilerde ise teve2 ekranında Ender Saraç’la birlikte cumartesi ve pazar günleri ekrana gelen, ‘Mutfakta Kim Var’la izleyici karşısına çıkmakta olan Burcu Kara, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

20 yıldır şöhret olan Burcu Kara, hayatında neler değiştiğini şöyle anlattı: “Bir şeyin değiştiğini hissetmiyorum. Akrabalarım ve arkadaşlarım, “Burcu değişmedi halen aynı” demeleri beni mutlu ediyor. Bana huzur veren şeyleri, korumaya çalıştım. Şöhret ve İstanbul’a kapılmayıp, ruhumu besledim. Sokakta tanınmaya başladıktan sonra yaşadığınız 1-2 sene çok önemli, o süreçte dik durabildiğim için mutluyum.”

Youtube kanalı açan ve burada da takipçilerine önemli bilgiler veren videolar paylaşan Burcu Kara, yaptığı işten çok memnun olduğunu da anlatmakta.

Dizi mağduru Burcu Kara, umudunu yitirmedi! 7,

Kara,” Ekibimle gurur duyuyorum. Milyon takipçimiz yok ama istikrarlı gidiyoruz. ‘Her hafta bir video paylaşacağız’ diye yola çıktık ve verdiğimiz sözü tuttuk. İnsanlara faydalı ve öğretici içerikler paylaşıyoruz. Spor, sağlık, astroloji ve çocuklarla ilgili her konuyu işliyoruz. Para için, paylaşmak istemediğim bir videoya yer vermeyi tercih etmiyorum” açıklamasını

Diziler konusunda şanssız isimlerden birisi olan Burcu Kara, oyunculuğu bırakmayı düşünüp düşünmediği sorusu üzerine şöyle konuştu:

“Öyle bir düşüncem yok. Tam tersi hayatımda şu an bir dizi seti olmadığı için büyük eksiklik hissediyorum. İstesem sadece televizyon programı yapabilirim. Gündüz kuşağı teklifleri geliyor ama oyunculuğu çok seviyorum. En çok mutlu olduğum yer dizi ve sinema setleri…”