Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinden ilk tüyoyu Çağlar Çorumlu verdi!

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinden ilk tüyoyu Çağlar Çorumlu verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın ilk kez G.O.R.A. filminde ortaya çıkardığı Erşan Kuneri karakteri, Netflix için çekilen bir diziye dönüştü. Uzun süre bu proje için çalışan Cem Yılmaz, müthiş bir oyunu kadrosu ile diziyi çekti ve şimdi izleyici bu projenin yayınlanmasını heyecanla bekliyor.

8 bölüm olarak çekilen dijital dizinin Mayıs ayında yayınlanacağı bilgisini dizide rol alan Nilperi Şahinkaya verdi. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak Cem Yılmaz hayranlarının özellikle büyük bir merak içinde bekledikleri dizinin yayını için bir kaç aylık bir zaman dilimi öngörülüyor.

Cem Yılmaz, yine hikayesini yazdığı projede aynı zamanda başrolde yer almakta. Dizide ayrıca izleyiciyi de heyecanlandıran Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular rol almakta.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinden ilk tüyoyu Çağlar Çorumlu verdi! 8

Çekimleri büyük bir gizlilik içinde yürütülen diziden neredeyse hiç bir bilgi sızmadı! Haliyle diziyi bekleyenler de merak içerisinde. Erşan Kuneri dizisindeki en ilginç karakterlerden birine de Çağlar Çorumlu’nun hayat vereceği anlaşılıyordu. Ancak yapılan bir açıklama ile durum daha da ilginç bir boyuta ulaştı!

Zira Çağlar Çorumlu, 8 bölümün her birinde bambaşka bir karaktere hayat vereceğini ilk kez anlattı! Gain platformunda Dayı Şov programına konuk olan Çağlar Çorumlu, Erşan Kuneri dizisiyle ilgili olarak sürpriz bir durumun ilk tüyosunu vermiş oldu!

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinden ilk tüyoyu Çağlar Çorumlu verdi! 9

Çorumlu’yu her bölümünde farklı bir şekilde göreceksiniz ve tanımakta zorlanacaksınız! Erşan Kuneri’de oynamaktan büyük keyif aldığını belirten Çağlar Çorumlu, 8 bölümün her birinde farklı bir rolde oynadığını ifade etti. Oyuncunun birbirinden farklı 8 karakteri canlandıracak olması, heyecanı katladı.

Başarılı oyunculuğu ile girdiği her karakterde adeta fenomen tipler yaratan Çorumlu’nun, şimdi Erşan Kuneri’deki binbir yüzü merakla bekleniyor! Dizinin en sürpriz isminin Çağlar Çorumlu olacağı da bu açıklamadan anlaşılmakta…