Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi şanssızı Star TV’den bir dizi daha final yaparak ayrılıyor!

Dizi şanssızı Star TV’den bir dizi daha final yaparak ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, bu sezon diziler konusunda şanssız bir kanal olarak görüntü çizdi… Kanalın hiçbir dizisi beklentileri aşıp çok iyi seviyelere gelemedi… Düşük reytingler ve erken finallerle sarsılan Star TV, aldığı kararlarla da çok eleştirildi.

Güvercin, İyi Günde Kötü Günde, Babil, Sol Yanım dizilerinin final yapmasının ardından sırada yeni yapımlar var… Çarşamba akşamlarına alınan Seni Çok Bekledim dizisi, 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 13.bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu noktaya gelmesinde Star TV’nin cuma günü ısrarı da nedenlerden birisi olarak görülüyor… Dizi Cuma rekabetine girmemiş olsa, belki daha iyi sonuçlar gelebilirdi. İşte Seni Çok Bekledim dizisinin 13. final bölümü fragmanı:

Star TV’de finaller Seni Çok Bekledim ile bitmeyecek. 52. bölüm itibari ile Sefirin Kızı dizisi de veda etmeye hazırlanıyor.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yeni konseptiyle ekranda yer alıyor ama hikaye izleyicileri o kadar da tatmin etmedi… Sefirin Kızı dizisi de ekran ömrünü tamamlama noktasında adım adım ilerliyor. Dizinin 50. yeni bölümü 4 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

Star Tv’nin bu sezon dizi şanssızlığı sadece bu yapımlarla sınırlı değil..

Büyük umutlarla başlayan Menajerimi Ara da ilk başlarda çok iyi reytingler alsa da, son haftalarda ciddi düşüşler yaşıyor. Ancak dizinin reklam geliri ile masrafları noktasında kar ettiği ifade ediliyor. Bu sayede de Menajerimi Ara projesinin yaz aylarında da sürdürülmesi kararlılığı var.

Star TV, yeni sezonda ise bambaşka projelerle yeniden izleyicileri kendi ekranına çekmeye çalışacak.

Kağıt Ev dizisi zaten başladı ve iyi dönüşler aldı. İlk iki bölümü yayınlanan dizide Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu ikilisi güçlü performanslar ortaya koyuyor.

Kağıt Ev dizisinin 3 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 3.yeni bölümünden ilk fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.