Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’den sonra atv’de bir dizi daha finale doğru ilerliyor!

Hercai’den sonra atv’de bir dizi daha finale doğru ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında finaller başladı… İlk olarak geçtiğimiz pazar günü Hercai dizisinin vedası gerçekleşti. 3 sezondur devam etmekte olan Hercai dizisi, Ebru Şahin ile Akın Akınözü ikilisini başrolde buluşturmuştu. Dizi 3 sezonda büyük başarılar kazandı ve iki ünlü isim de Hercai sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.

Hercai dizisinin veda etmesinin ardından ise bu sefer bir başka dizinin finali gündeme geldi. 1 Ocak 2021 günü yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi için de final yolu göründü. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı, fantastik bir kahramanlık hikayesi olarak ortaya çıktı. Dizinin ilk 12 bölümü de bu çerçevede yoğun bir prodüksiyon ile gerçekleştirildi.

Hercai'den sonra atv'de bir dizi daha finale doğru ilerliyor! 7

13. yeni bölümden itibaren dram dizisine doğru yönelen Akıncı, yine de yeterli reytinglere ulaşamadı. atv’nin büyük sabır gösterdiği Akıncı projesi için final kararı da geçtiğimiz günlerde alındı. Atv dizinin 20. bölümünde final yapmasına karar verdi.

Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizi bu hafta 18. bölümü ile ekranda olacak. Toplamda 3 bölüm kaldı. Dizinin final yapması hayranlarını üzdü ama ciddi bir tepki de almadı.

Akıncı dizisinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın yaz aylarında Demet Özdemir ile Aşk Taktikleri filmini çekecek olması da hayranlarını çok heyecanlandırdı.

İşte Akıncı dizisinin 18. bölüm fragmanı: