Ana sayfa Sosyal Medya Dizide düşman, sette kankalar! Ceren Yılmaz’dan Gökçe Eyüboğlu’na mesaj var!

Dizide düşman, sette kankalar! Ceren Yılmaz’dan Gökçe Eyüboğlu’na mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

Zümrüdüanka dizisinde Serhat ve Zümrüt arasındaki aşkta geri dönülmesi çok zor bir yola girildi. Serhat’ın sınavları ne zaman bitecek, Zümrüt onu ne zaman affedecek bilinmiyor, ancak bunun kolay olmayacağı hikayenin gidişatına bakınca hemen anlaşılıyor.

Ceren Yılmaz, dizi çekimlerinin çok iyi gittiğini belirterek “Havalar güzel olduğu sürece Kapadokya’da her şey güzel” diye konuştu. Hikayenin çok güzel olduğunu anlatan oyuncu, kendisini cezbeden asıl şeyin ise Zümrüt karakteri olduğuna değindi. Oyuncu, “Kendimi gösterebileceğim, severek oynayacağım bir karakterdi” diye konuştu.

Diziye yeni katılan İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun çok uyumlu olduklarını belirten Ceren Yılmaz, hem kişiliklerinin hem de oyunculuklarının çok iyi olduğunu anlattı.

Dizide düşman, sette kankalar! Ceren Yılmaz'dan Gökçe Eyüboğlu'na mesaj var! 8

Bilindiği üzere hikayede Deniz ile Zümrüt birbirlerine düşman… Ancak sette oyuncular birbirlerine karşı yardımsever. Rol arkadaşlarını öven Ceren Yılmaz, “Gökçe de İsmail de çok tatlılar, onlar da uyumlu, anlayışlı insanlar. Çok da iyi oyuncular zaten. O yüzden bizim açımızdan çok iyi oldu” dedi.

Dizide düşman, sette kankalar! Ceren Yılmaz'dan Gökçe Eyüboğlu'na mesaj var! 9

Ceren Yılmaz, çekimlerden kalan boş zamanlarında atlarla vakit geçirmeyi sevdiğine değindi. Oyuncu, “At çiftliğine gidiyorum. Ama benim en çok vakit geçirdiğim alanım heykel” ifadesini kullandı.