Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde uyumsuzluk yok! Alp Navruz noktayı koydu!

Zümrüdüanka dizisinde uyumsuzluk yok! Alp Navruz noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

Dizide Serhat Demirkan karakterine hayat veren Alp Navruz, çekimlerin yapıldığı Kapadokya’yı büyülü bir kent olarak tarif ediyor. Burada zaman geçirmenin de kendileri açısından çok güzel bir duygu olduğunu anlatan Alp Navruz, hayatından memnun olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Büyülü bir kent gerçekten. Bizim için de tabii ki burada zaman geçirmek çok daha güzel bir duygu” dedi. İkinci sezonda diziye katılan İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu ile iletişimlerinin nasıl olduğu ile ilgili soruyu yanıtlayan oyuncu, rol arkadaşlarını övdü.

Alp Navruz, “Olabildiğince iyi, olabildiğince birbirimize destek oluyoruz. Zaten bir takım oyunu olarak gördüğümüz için bu işi, bir uyumsuzluk yaşandığını görmedim” şeklinde konuştu.

Zümrüdüanka dizisinde uyumsuzluk yok! Alp Navruz noktayı koydu! 7

Alp Navruz, boş kaldığı zamanlarda at binmeye gittiğini, İstanbul’da başladığı okçuluk eğitimini sürdürdüğünü ve atv turlarına katıldığını, vadileri gezmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

Setten görüntüleri ve röportajı videoda bulabilirsiniz.