Ana sayfa Sosyal Medya Dizideki oyun havasında döktüren Demet Özdemir, güne 9/8 havasında başladı!

Dizideki oyun havasında döktüren Demet Özdemir, güne 9/8 havasında başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 20. bölümüne yansıyan düğün sahnesi herkesin dilinde. Demet Özdemir’in bir ölçü içinde 9 tane 8’lik nota olduğunu ifade eden, 9/8 olarak adlandırılan oyun havalarında ne kadar başarılı olduğu da ekrana yansımış oldu. Oyuncu hayatının da 9/8’lik nota gibi olması dileğinde de bulundu.

Dansçılık geçmişi ile de bilinen oyuncu, Anadolu ezgileriyle de sahnenin tozunu attırabileceğini dün akşam yayınlanan bölümde ispatlamış oldu. İbrahim Çelikkol da zeybek oynadı ve yine ekran başındaki izleyicileri mest etti.

Bu sahnelerin de etkisiyle olsa gerek, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi reytinglerde de önemli bir sıçrama yaparak, herkesi mutlu etti. Demet Özdemir de güne bu sahnenin etkisiyle başladı.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, dizide Emine karakterini canlandıran arkadaşı Naz Göktan’a da atıf yaparak şöyle yazdı: “Bugün böyle uyandım. Güzel yetenekli arkadaşım benim @nazgoktan hayatımız 9-8 olsun hep.”

Dizideki oyun havasında döktüren Demet Özdemir, güne 9/8 havasında başladı! 7

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin akıldan çıkmayacak olan bu düğün sahnesi sosyal medyada da çok konuşuldu.

İşte o görüntülerin tamamı: