Ana sayfa Sinema Dizilerde aradığını bulamayan Bahar Şahin, hayranlarına bir başka sürpriz yapacak!

Dizilerde aradığını bulamayan Bahar Şahin, hayranlarına bir başka sürpriz yapacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı. Oyuncu, bu dizideki Ceren karakteriyle o kadar beğeni topladı ki bir sonraki projesi için hayranları da meraklı bir bekleyişe başladı.

Zalim İstanbul’dan sonra uzun süre dizilerde rol almadı Bahar Şahin. İki yıl aradan sonra dijital platform Gain için çekilen Duran isimli bir dizide oynadı. Ardından Fox TV’de ekrana gelen Gülümse Kaderine ile yeniden televizyona dönüş yaptı. Fakat ne yazık ki dizi beklenen ilgiyi göremedi. Sude Zülal Güleri le başrolde yer alan Bahar Şahin’in dizisi, 5 bölüm sonra final yaptı.

Hikayesi izleyenler tarafından etkileyici bulundu ancak sezonda beklenen reytingleri alamaması, dizinin erken finaline neden oldu. Bahar Şahin hayranları da uzun bir aradan sonra oyuncunun ekrana dönüşüne sevinirken hüsrana uğradılar! Zaten 2 sezon ekrandan uzak kalmıştı Bahar Şahin. Gelen pek çok teklif arasından Gülümse Kaderine dizisini seçmişti ama beklediği gibi olmadı!

Oyuncu tekrar ekrana ne zaman dönecek henüz bir netlik yok. Hayranları yeni sezon için bir beklenti içinde ama sevindirici bir haber alamıyor. Fakat bir nebze de olsa Bahar Şahin hayranlarını mutlu edecek bir başka gelişme yaşanmakta.

Dizilerde aradığını bulamayan Bahar Şahin, hayranlarına bir başka sürpriz yapacak! 8

Şahin, şu sıralar Zevcat isimli bir sinema filmi için kamera karşısına geçti! Filmin çekimleri başladı ve setten ilk fotoğraflar da geldi. Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek’in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı “Zevcat” filminde Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün, Ebrar Alya Demirbilek ile kamera karşısına geçiyor Bahar Şahin.

Girişimcilik kursunu yeni bitirmiş Bahar’ın kendi atölyesini açma hayalleri yaşarken yolunun evli ve çocuklu Kadir’le kesişmesi ve hayatının bambaşka bir hal almasını konu alan filminin yönetmeni Beyza Er.

Dizilerde aradığını bulamayan Bahar Şahin, hayranlarına bir başka sürpriz yapacak! 9

Dilek karakterini canlandıran Yağmur Ün’ün, filmin kadrosundan çıkartıldığı iddiaları ortaya atılmıştı ama bu iddialar doğru çıkmadı. Filmin yönetmeni Beyza Er ile birlikte objektife poz veren Yağmur Ün; “Filmin çekimlerine başladık. Keyifli bir set günü yaşadık. Çok güzel bir filme imza atacağımıza inanıyorum. Her şey yolunda” diye konuştu.

Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı “Zevcat” Ekim ayında Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek ve sinema severlerin beğenisine sunulacak.