Ana sayfa Sosyal Medya Nedir bu meseleden çektiği? Sevda Erginci’nin, Onur Tuna’dan sonra yeni partneriyle de başı dertte!

Nedir bu meseleden çektiği? Sevda Erginci’nin, Onur Tuna’dan sonra yeni partneriyle de başı dertte!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Sevda Erginci, Yasak Elma dizisinde iki sezon Zeynep karakterine hayat vermişti. Bu dizideki partneri Onur Tuna ile boy farkları nedeniyle espri konusu oluyorlardı sosyal medyada. Duruma iki oyuncu da esprili söylemleriyle yanıtlar veriyordu.

Ancak iki oyuncu arasındaki boy farkı o kadar fazlaydı ki pek çok sahnede dikkat çekiyordu. İster istemez izleyiciler de bu duruma fena halde takmıştı. Konu sık sık kendisine sorulunca da Sevda Erginci bu konudan sıkıldığını söylüyordu.

En sonunda çareyi her iki oyuncu da durumu espriye vurarak halletti. Onur Tuna, “Sevda kısa değil, ben uzunum” diyerek partnerinin üzerine gelinmesine de yanıt vermişti. Sevda Erginci 1.59 boyunda. Fakat şanssızlığı, hep uzun boylu partnerlerinin olması!

Nedir bu meseleden çektiği? Sevda Erginci'nin, Onur Tuna'dan sonra yeni partneriyle de başı dertte! 9

Aradaki fark büyüyünce ister istemez dikkat çeken durumlar oluşuyor. Sahneler sırasında Sevda Erginci’nin takoz üzerine çıkarak oynaması gerekiyor. Hazal Kaya da benzer durumlarda takoz kullandığını zaman zaman anlatıp durumu tiye alıyor.

Sevda Erginci, şu sıralar TRT1 ekranlarının yeni yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım’da Ekin Mert Daymaz ile partner. İki oyuncu, Civan Mert ve Zeynep karakterleri ile ekrana geliyorlar. Dizinin iki başrol oyuncusunun boy farkının 33 cm olması nedeniyle kimi dikkat çekici sahneler de oluşuyor.

Nedir bu meseleden çektiği? Sevda Erginci'nin, Onur Tuna'dan sonra yeni partneriyle de başı dertte! 10

Fakat kamera açılarının ayarlanması, Sevda Erginci’nin ayağının altına takoz konulması gibi çözümlerle durum kurtarılıyor. Erginci, Onur Tuna ile Yasak Aşk dizisinde yaşadığı konuyu, bu kez de Seni Kalbime Sakladım’da Ekin Mert Daymaz ile yaşıyor.

İki oyuncu, durumu ortaya koyan esprili paylaşımlarıyla dikkat çektiler. Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz ile aralarındaki boy farkına dikkat çekip, takozlu bir sahne çekiminin fotoğrafını da paylaşarak takipçilerini kahkahaya boğdu…

Sevda Erginci 1.59, partneri Ekin Mert Daymaz ise 1.92 cm. Erginci’nin, “O fotoğraflar böyle çekiliyor” notuyla yaptığı paylaşım, görenleri güldürdü.

Nedir bu meseleden çektiği? Sevda Erginci'nin, Onur Tuna'dan sonra yeni partneriyle de başı dertte! 11

Oyuncu, daha önce Hürriyet’e verdiği bir röportajda partnerleriyle boy farkı konusunda, “Takoz diye bir şey var, ayağımın altına koyuyorlar ve her sahnede onunla yürümeyi artık öğrendim” açıklamasını yapmıştı. Ayrıca sahneler çekilirken partnerlerinin bacaklarını biraz açarak boylarını düşürdüğünü de ekleyen oyuncu,  “Yani partnerimle oyunumuzdan ve insan olarak birbirimizden memnunsak sorun olmuyor. Artı ben 1.59 boyumla podyuma çıkacağım da demedim. Oyunculuk yapacağım dedim. Benim dışımda kimse sevmiyor ama ben çok seviyorum boyumu” diyerek boy meselesini hiç takmadığını da ortaya koymuştu…