Ana sayfa Dizi Haberleri Selen Soyder’i tam 6 yıl sonra dizilere dönmeye ikna eden şey, bakın neymiş!

Selen Soyder’i tam 6 yıl sonra dizilere dönmeye ikna eden şey, bakın neymiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selen Soyder, uzun süredir dizi setlerinde yer almayan isimlerden birisiydi. 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2010 yılından itibaren oyunculuğa başladı. Yer Gök Aşk isimli dizideki Toprak karakteri ile çok sevilen Selen Soyder, ardından da Lale Devri dizisiyle yine milyonların ilgisini çekti.

Hangimiz Sevmedik dizisindeki Itır olarak izlediğimiz oyuncu en son 2017 yılında ekranda hayranlarının karşısında yer almıştı. Bu projeden sonra uzunca bir süre herhangi bir projede bulunmak istemeyen Selen Soyder, 2023 yılının yaz döneminde TRT1’in dikkat çeken dizilerinden Kendi Düşen Ağlamaz ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Peki Selen Soyder’i setlere geri döndürmeye ikna eden şey neydi? Senaryoyu ilk okuduğu zaman çok beğendiğinden bahseden ünlü oyuncu, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Hazırlık sürecimiz ilk andan itibaren enerjisi çok yüksek bir ekiple keyifle başladı. Okuma provalarında çabuk kaynaştık birbirimize. Bunun seyirciye daha ilk bölümden yansıyacağını, projeyi sevdireceğini ve samimi bulacaklarına inanıyorum.”

Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizide Sinem karakterini canlandıran Selen Soyder, tatlı bir romantik komedi projesiyle 22 Haziran Perşembe gününden itibaren hayranlarının karşısında olacak.

Selen Soyder'i tam 6 yıl sonra dizilere dönmeye ikna eden şey, bakın neymiş! 7

Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan dizide Sinem, bir otelin müdürü olarak yer alıyor. Otelin sahibi Nurettin ile ilişkisi bulunan Sinem, sırdaşı olan Alize’ye de hayatının şokunu yaşatacak. Sonrasında ise Alize ile Sinem arasında çok çekişmeli bir süreç yaşanacak.

Dizide Alize ile Sinem karakterlerinin sert karşılaşmaları mizahi bir süreç ile izleyeceksiniz.

Selen Soyder, izleyicileri diziye davet ederken şu ifadeleri kullandı: “İzeyici mizahı bol, sıcak, samimi ve izlerken gerçekten keyif alacakları bir dizi bekliyor. Kamera önünden kamera arkasına kadar herkesin canını dişine takıp özveriyle çalıştığı çok emek verdiği bir yapım oldu. Seveceklerini umuyorum ve heyecanla ilk bölümümüzün yayınlanmasını bekliyorum.”

Yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu’nun yaptığı “Kendi Düşen Ağlamaz” 22 Haziran Perşembe akşamı TRT 1 ekranında başlıyor.