Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri çok özledi, Fahriye Evcen geri mi dönüyor?

Dizileri çok özledi, Fahriye Evcen geri mi dönüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Özçivit, dizi setinden çıktıktan sonra eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ı alarak yemeğe götürdü. Kameralar da aileyi çıkışta yakaladı ve sorular da üst üste geldi.

Her şeyin yolunda olduğunu belirten Fahriye Evcen, eşinin setten çıkmasının ardından birlikte yemek yemek için dışarı çıktıklarını anlattı. Karan’ın mekanda hiç susmadığını belirten Burak Özçivit, kameralar karşısındaki suskunluğuna aldanılmaması gerektiğini söyledi.

Fahriye Evcen, oğluna kendisinin baktığını ve bakıcısının olmadığını ifade etti. Oyuncu, dizi setlerini de çok özlediğini belirterek, son durum hakkında bilgi verdi.  İyi bir proje, iyi bir senaryo beklentisi olduğunun altını çizen oyuncu, içine sinmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Evcen, “Ben çok özledim, ama tabii ki Karan’ın biraz daha büyümesini beklemem gerekiyor. Biraz daha vaktimiz var, çok özledim kesinlikle. Geri dönmek istiyorum. Görüştüğüm şeyler de var ama zamanla belli olacak” ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen’e Karan’ın giyim tarzının da çok beğenildiği aktarıldı, oyuncu kıyafetleri kendisinin seçtiğini belirtti.