Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı ile ilgili doğru stratejisi!

Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı ile ilgili doğru stratejisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamı yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, büyük ilgi görüyor. Reytingleri ile yeni sezonun en başarılı yapımı konumundaki Masumlar Apartmanı, aynı zamanda Ezgi Mola’nın 8 yıl aradan sonra dizi setlerine dönmesini sağladı.

Ünlü oyuncu canlandırdığı Safiye karakteri ile öyle etkileyici bir performans sergiliyor ki, hayranları nasıl övgüde bulunacağını bilemiyor. Adeta Safiye’yi oynamayan, yaşayan bir performans ile Ezgi Mola son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın 37. doğum gününü önceki günlerde kutladı. Ayrıca Aksakallı, sevgilisinin ev halinin de Safiye’ye benzediği şeklindeki sözleri ile dikkat çekti. Ezgi Mola’yı yoğun set çalışmaları nedeniyle az görebildiğini belirten Mustafa Aksakallı, sevgilisinin evde çok titiz olduğunu vurguladı.

Evde de Ezgi Mola’nın Safiye karakterine benzer şekilde titiz birisi olması hoş bir tesadüf olarak dikkat çekti. Oyuncu önceki gün sevgilisi ile birlikte sokakta kameralara yakalandı.

Ancak dizi hakkında sorulara yanıt vermek istemedi. Nurgül Yeşilçay, Haziran ayında benzer bir rolü canlandırdığını söylemişti. Hem dizi hem de Nurgül Yeşilçay’ın sözleri hakkında sorulan sorulara ünlü oyuncu yanıt vermemeyi tercih etti.

Ezgi Mola, çok iyi giden bir işin tam ortasındayken kendisine sorulan dizi hakkındaki soruları yanıtlamayarak doğru bir stratejik tavır takındı.