Ana sayfa Sosyal Medya Dizileri yok ama Ayça Ayşin Turan, popülerlikte Demet Özdemir’i geçti!

Dizileri yok ama Ayça Ayşin Turan, popülerlikte Demet Özdemir’i geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her ikisi de genç kuşağın başarılı isimlerinden. Oynadıkları dizilerle dikkatleri çeken Ayça Ayşin Turan ve Demet Özdemir, şu sıralar ekranda yoklar. Turan en son Ada Masalı dizisinde rol almıştı. Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadı.

Özdemir, geçtiğimiz dönemde Netflix için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ isimli filmle gündeme gelirken bir süre önce de Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisini yayına girmesiyle konuşuldu. Oyuncunun yeni dizisinin devamının çekileceği de gündemde.

Bu arada Ayça Ayşin Turan’ın şimdilik bilinen bir projesi yok. Alp Navruz ile başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Ada Masalı geçtiğimiz yıl Aralık ayında ekrana veda etmişti. Yaz dizisi olarak başlamış ancak sezon sonunu görememişti. Tam bir yıldır ekranda yok, üstelik başka bir yapımda da oynamadı.

Ancak sosyal medyada Ayça Ayşin Turan’ın gündemden düşmediği de Kasım ayında gelen ileti sayılarına bakıldığında net olarak görülmekte! Turan, Adba.tv’nin yaptığı araştırmada, Kasım ayında hakkında 162 bin 700 paylaşım ile gündemde kalmış!

Dizileri yok ama Ayça Ayşin Turan, popülerlikte Demet Özdemir'i geçti! 9

Demet Özdemir’in de geçtiğimiz sezon ekranda olmamasına karşılık, iki dijital projesi ile çok konuşulduğu bir dönem yaşandı. Oyuncu, daha çok göz önünde olmasına karşılık Kasım ayında çok daha az iletide yer almış! Yapılan ölçümlere göre Demet Özdemir de Kasım ayında 35 bin 700 paylaşımla gündeme gelmiş…

Dizileri yok ama Ayça Ayşin Turan, popülerlikte Demet Özdemir'i geçti! 10

Ekranda dizileri olsun ya da olmasın pek çok ünlü isim, özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuluyor, gündemde kalıyorlar. Demet Özdemir’in popülerliğinin Ayça Ayşin Turan’ın gerisinde kalması da dikkat çekici bir durum!

Bu arada Ayça Ayşin Turan’ın Kasım ayında bu kadar çok konuşulmuş olmasının bir nedeni de Murat Boz ile yeni bir ilişkiye başladığı haberleri… Oyuncunun Alp Navruz ayrılığından sonra Boz ile birlikte olması da magazinin gündeminde ve dolayısıyla sosyal medyada hayranları tarafından pek çok yoruma vesile olmasını sağladı.

Oyuncu, Elele dergisinin Aralık sayısına da kapak oldu. Oyuncu, dergiye verdiği röportajoa kendisindeki değişimden bahsederek “Hep duyardım. Bir kadın 30’una geldiği zaman değişir ve her şeyi daha net görür diye. Gerçekten de öyleymiş. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum” diyerek “Aileme, işime, sevdiklerime aşkla bağlıyım. Aşk böyle bir kavram benim için. Benim de düştüğüm zamanlar oldu ama yol uzun ve yürümem gereken daha çok mesafe var” ifadesini kullanıyor.

Dizileri yok ama Ayça Ayşin Turan, popülerlikte Demet Özdemir'i geçti! 11