Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih’ten sonra, en popüler dizi çiftlerinde Yalı Çapkını Seyran ve Ferit sürprizi!

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih’ten sonra, en popüler dizi çiftlerinde Yalı Çapkını Seyran ve Ferit sürprizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelen dizilerdeki çiftler, izleyenler tarafından sosyal medyada sıklıkla gündeme getiriliyor. Aşkları, ilişkileri, hikayeleri ile dikkat çeken çiftlerle ilgili yapılan paylaşımlar, bazı servisler tarafından ölçülerek haftanın en popülerleri ortaya konuluyor.

Bu ölçümleme servislerinden birisi olan Somera’nın her hafta düzenli olarak yaptığı araştırma sonuçları, uzun zamandır Kardeşlerim dizisinin 3 çiftinin öne çıktığı bir tabloyu ortaya koymakta. Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayat verdikleri Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çifti, uzun zamandır tablodaki yerlerini kimseye bırakmıyor!

Onları takip eden diğer iki çift ise Aybike ile Berk ve Süsen ile Ömer çiftleri. Bir kaç hafta önce Süsen ve Ömer çifti listeden düşmüş, yerine Doğa ve Fatih çifti gelmişti. Bir sonraki hafta da 3. sırada Seyran ve Ferit’i görmüştük.

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'ten sonra, en popüler dizi çiftlerinde Yalı Çapkını Seyran ve Ferit sürprizi! 9

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri Doğa ve Fatih, Cuma akşamları yayınlanan dizinin öne çıkan çifti. İki oyuncu, başarılı performansları ve uyumlu ekran birliktelikleriyle çift olarak da çok seviliyor. İzleyenlerden gelen ileti sayılarına göre bir kaç haftadır da Somera’nın “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” kategorisinde yer alıyorlar.

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'ten sonra, en popüler dizi çiftlerinde Yalı Çapkını Seyran ve Ferit sürprizi! 10

Yine Cuma akşamları yayınlanan ve ekranın en yüksek reytinglerini alan dizi Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadıkları Seyran ve Ferit çifti de bir kaç haftadır bu kategorideki sıralamalara girmekte. Ancak geçtiğimiz hafta Tozluyaka’nın Zeyno ve Çağrı’sı 4. sırada yer alırken, Doğa ve Fatih ise 5. sıradaydı.  Seyran ve Ferit’e daha az ileti gelmesi nedeniyle ilk 5 tablosunda yer alamamışlardı.

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'ten sonra, en popüler dizi çiftlerinde Yalı Çapkını Seyran ve Ferit sürprizi! 11

Bu hafta ise yine tabloda yerlerini almayı başardılar! Gelen ileti sayılarına göre, haftanın en popüler çiftleri arasında 5. sıradalar. Bakalım heyecanla izlenen dizinin sevilen çifti, gelecek hafta bu tabloda yer alacak mı? Reytingleri bu kadar yüksek olan dizinin çifti, Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çiftini sosyal medyada tahtından edecek gibi görünmüyor pek! Ancak yine de onlarca dizi içinde sevilen ve çok konuşulan Seyran ve Ferit çifti, en popüler çiftler arasında yer almaya devam ediyor…