Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerin şanssız güzeli Sevda Erginci bu sefer şanslı bir anlaşma yaptı!

Dizilerin şanssız güzeli Sevda Erginci bu sefer şanslı bir anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sevda Erginci, son yılların en çok dikkat çeken ve çok iyi çıkışlar yapan oyuncularından birisi olarak biliniyor… 2012 yılında dizilerde görmeye başladığımız oyuncu, özellikle Karagül dizisindeki Ayşe karakteri ile büyük popülerlik kazandı.

Yasak Elma dizisinde 2 sezon boyunca Zeynep karakteri ile çok iyi bir kariyer çıkışı sağlayan Sevda Erginci, sonrasında ise şanssızlıklar yaşadı… Sevgili Geçmiş dizisinin 8 bölüm sürmesi, çok başarılı olduğu Uyanış Büyük Selçuklu’nun hikayesinin ikinci sezonda değişmesi nedeniyle kadroda devam edememesi, son olarak da Elkızı dizisinin sadece 13 bölümlük bir proje olarak kalması oyuncu adına şanssızlıklar olarak sıralandı.

Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra yer aldığı projelerde başarılı performans sergileyen ama şanssızlıklar da yaşayan oyuncu, yeni dönem için ise şanslı bir anlaşma yaptı.

Civan Mert isimli yeni dizinin başrolünde yer alan Sevda Erginci, yakında diğer ekip arkadaşlarının da belli olmasının ardından yeniden sete çıkacak.

Civan Mert dizisi için TRT ile anlaşma sağlanması Sevda Erginci’nin en büyük şansı oldu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle de yine kamu yayıncısında izleyici karşısına çıkan genç oyuncu, bu sefer özel kanalların reyting çılgınlığından biraz olsun kaçabilecek.

Dizilerin şanssız güzeli Sevda Erginci bu sefer şanslı bir anlaşma yaptı! 7

Özel kanallar dizilerin reytingi belirli bir seviyeyi geçmediği zaman hemen yayından kaldırıyor. Ancak TRT1 böyle yapmıyor. Projeleri makul bir süre devam ettiren TRT1, izleyicilere de saygı gösteren ve kısa sürede dizi yayından kaldırmayan bir kamu yayıncısı olarak denge unsuru oluyor.

Sevda Erginci de yeni dizisiyle birlikte yeniden TRT1 ekranında yer alacak ve en azından daha önce Elkızı ve Sevgili Geçmiş dizilerinde yaşadığı kısa sürede ekrana veda etme şanssızlığına uğramayacaktır.

Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın hikayesini yazdığı ve Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizide şimdi de merak edilen konu Sevda Erginci’nin kiminle partner olacağı konusu…

Bakalım güzel oyuncuya hangi yakışıklı isim Civan Mert isimli dizide eşlik edecek.