Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar’dan sonra Yusuf Çim yeni dizisini çoktan buldu!

Hayaller ve Hayatlar’dan sonra Yusuf Çim yeni dizisini çoktan buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında bulunan Yusuf Çim, birbiri ardına yeni projelerle hayranlarına müjdeler vermeyi sürdürüyor. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Çilek Kokusu isimli diziyle tanındı. 2015 yılında yayınlanan bu dizide Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim, sonraki süreçte birbiri ardına teklifler aldı.

İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz, Servet, İyi Günde Kötü Günde, Akrep gibi dizilerde büyük tecrübeler kazanan oyuncu, son döneme de 3 proje sığdırdı. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları isimli sinema filminde rol alan, ayrıca Mevlana isimli TRT Dijital’in 2023 yılının Ocak ayında izleyici ile buluşması beklenen çok iddialı dizinde çekimleri tamamlayan Yusuf Çim, ayrıca Hayaller ve Hayatlar kadrosunda da bulundu.

26 bölüm süren ve büyük ilgi çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin final yaptığı söylense de ikinci sezon ihtimalinin hala var olduğu bilgileri geliyor… Ancak Yusuf Çim kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor ve gelecek sezonda yer alacağı diziyi de seçti.

atv ekranında izleyicilerle Eylül ayında buluşması beklenen Hakime Hanım dizisinin kadrosuna dahil olan Yusuf Çim, çok iddialı isimlerle birlikte rol alacak. Vahide Perçin ve Cem Davran gibi iki önemli usta ile aynı sette bulunacak olmasının yanı sıra, Yusuf Çim, Mevlana dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım ile yine bu projede bir kez daha buluşacak.