Ana sayfa Dizi Haberleri Hani ikinci sezon olacaktı! Kaderimin Oyunu dizisi için ortaya atılan final iddiası şoke etti!

Hani ikinci sezon olacaktı! Kaderimin Oyunu dizisi için ortaya atılan final iddiası şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NGM Media tarafından bu sezonun etkili projelerinden birisi olarak öne çıkan Kaderimin Oyunu dizisinin akıbetini izleyiciler merakla bekliyor… Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan dizide Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ile Meriç Aral başrollerde yer alıyor.

Heyecanlı bir hikayesi bulunan ve geçtiğimiz aylarda yapımcı ile yayıncının ikinci sezon için anlaştığını da duyurduğu Kaderimin Oyunu için nedense birçok kişi, ikinci sezon olmasına ihtimal vermiyordu. Bunun nedeni ise dizinin hem hikaye olarak tükenmekte olduğu gerçeğiydi hem de reytinglerin artık ortalamanın altında gerçekleşmesi nedeniyle gelecek sezonda ekranda var olmasının pek de kolay olmadığıydı…

Ayrıca Star TV, gelecek sezon için o kadar iddialı dizi projeleri hazırlıyor ki, Kaderimin Oyunu’nun bunların arasına girmesi de pek gerçekçi gelmiyordu.

Hani ikinci sezon olacaktı! Kaderimin Oyunu dizisi için ortaya atılan final iddiası şoke etti! 7

Ancak NGM Media ile Star TV arasında geçtiğimiz aylarda ikinci sezon için de anlaşma sağlandığı duyurusunun yapılması, dizinin hayranlarını rahatlatmıştı. Fakat son gelen bilgiler işlerin böyle yürümediğini gösteriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Kaderimin Oyunu dizisi için Haziran ayında final planlandığını duyurdu.

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olan, büyük etkileşimler ortaya koyan Kaderimin Oyunu dizi hayranları bu gelişme ile birlikte şaşkınlık yaşadı…

Kaderimin Oyunu’nun ikinci sezon hayali suya düşerken, Star TV’nin de gerçekçi davranarak diziyi devam ettirmeme kararı alması dikkatleri çekti.