Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir dizilerde görünmeyen Cansu Tosun, oğlu Marsel ile bambaşka birisine dönüştü!

Uzun süredir dizilerde görünmeyen Cansu Tosun, oğlu Marsel ile bambaşka birisine dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında evlenen Cansu Tosun, 2020 yılının Temmuz ayında da oğlu Marsel’i dünyaya getirdi. Mutlu bir aile hayatı yaşayan Cansu Tosun, özellikle sinemaya ilgi gösterirken, son yıllarda dizilerde yer almıyor.

Projeler ile ilgili görüşmeler halinde olduğundan bahseden oyuncunun, şimdiye kadar canlandırmadığı farklı roller aradığı ortaya çıktı. Farklı roller beklediğinden bahseden Cansu Tosun, şunları söyledi:

“Kendimi kısıtlamayı sevmiyorum. Daha önce oynamadığım her türlü rolü oynamaya açığım. Çeşitlilik ve heyecan oluyor, daha önce oynamadığım için. Daha çok onların peşindeyim.”

Kocası Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu ve arkadaşları ile bir karavan tatili yaptığını söyleyen Cansu Tosun, şu anda rahatlığın tadını çıkarttığını söyledi.

Uzun süredir dizilerde görünmeyen Cansu Tosun, oğlu Marsel ile bambaşka birisine dönüştü! 7

Oğlu Marsel’in kendisini hiç yormadığını, her şeyi dolu dolu yaşadıklarını anlatan Cansu Tosun, her gün onun değişimine şahitlik ettikçe mucizenin daha da çok farkında olduğunu anlattı.

Eski hali ile oğlunun doğumundan sonraki duygularından bahseden oyuncu, “Marsel bana anda olmayı öğretti. Gelecek ile ilgili bir kaygım yok, andayım ve o an onunla her ne yaşıyorsam sadece anda olmayı öğrendim. Bu bana büyük bir hediye. Ben heyecanı bir insanım, gelecek planları yaparım. Ama Marsel bana anda kalmayı öğretti. Bendeki en önemli değişim bu” şeklinde konuştu.

Şükrettiğini ve güzel duygular yaşadığını belirten ünlü oyuncu, yaz döneminde aile tatili planları yaptıklarını da söyledi.