Ana sayfa Dizi Haberleri Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show’a gelen yorumlardan çok etkilendi!

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show’a gelen yorumlardan çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show ekibi ile yoluna devam ediyor. Oyuncu, programın 2019-2020 sezonu ilk bölümünün 4 Ekim Cuma günü yayına başlamasından sonra paylaştığı videoda duygularını dile getirdi.

Kadın hakları konusunda yazılan skeç ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar için izleyicilere teşekkür eden Doğa Rutkay, haberlere de konu olan skeç için Güldür Güldür Show yazar ekibinin de teşekkürü hak ettiğini belirtti.

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show'a gelen yorumlardan çok etkilendi! 7

Instagram hikaye bölümünden video mesajı veren Doğa Rutkay, “Güzel yorumlarınız için, güzel sözleriniz için dünkü Güldür Güldür oyunu ile ilgili, kadın hakları ile toplumda kadının yeri ile ilgili skecimiz vardı. Bizi üzen, canımızı yakan, acıtan konulara değindik. Skeçlerde buna yer veriyoruz. Bu sefer de bu görev bana düştü. Ne mutlu ki ne kadar güzel yorumlar geldi. Çeşitli gazetelerde haber yapmışlar, çok motive etmişler, güzel sözler söylemişler” diye konuştu.

En büyük alkışı Güldür Güldür Show yazar ekibinin hak ettiğine değinen Doğa Rutkay, tüm ekip adına da izleyicilere destekleri için teşekkür etti.