Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner, akıllı taktiği ile nice tecrübeli ünlüye ders verdi

Miray Daner, akıllı taktiği ile nice tecrübeli ünlüye ders verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Miray Daner’i Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri ile hala hafızalarımızda tutuyoruz. Öyle başarılı, rol üzerine öyle güzel oturmuştu ki, gencecik yaşında bir anda parlaması kimseyi şaşırtmamıştı.

Vatanım Sensin dizisindeki performansı ile değil, sempatisi ve sıcakkanlılığı ile de beğenildi. Dizide tanıştığı Kubilay Aka ile de çok iyi bir çift oldular.

Ancak ikilinin arası Ağustos ayında bozuldu. Kubilay Aka’nın Hilal Altınbilek ile birlikte fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından Miray Daner, ilişkiyi bitirdi.

Kubilay Aka, Temmuz ayının son günü paylaştığı mesajında ayrılığı doğrulamış ve “Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Hoşçakal miroşum, mavim, huzurun, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım” diye hala aşık olduğunun mesajını vermişti.

Tüm bu yaşananlara karşın Miray Daner, ne bir röportaj verdi, ne de bir paylaşım yaptı. Sustu ve uzunca süre susmaya da devam etti.

Eylül ayının başında instagram hesabından gülümseyen bir pozunu paylaşan oyuncu, adeta fotoğrafın dilini kullanmış ve ne kadar mutlu, huzurlu olduğunu anlatmıştı.

Miray Daner, akıllı taktiği ile nice tecrübeli ünlüye ders verdi 9

2 hafta kadar sonra da güzelliğini sergilediği pozuyla adeta düşman çatlatan Miray Daner, “Kubilay Aka’ya neler kaçırdığını gör” der gibiydi.

Miray Daner, fotoğraflarla verdiği mesajlar dışında hiç konuşmadı. Kubilay Aka’nın adını hiç anmadı… Hiçbir polemiğin içinde de olmadı…

Miray Daner, akıllı taktiği ile nice tecrübeli ünlüye ders verdi 10

Dün, Evlat tiyatro oyununda kameralar onun üzerindeydi… Ağzından alınacak bir iki cümle bile yeterliydi.

Ancak Miray Daner yine konuşmama taktiğini sürdürdü ve “Konuşmamayı tercih ederim aslında zaten sessiz kaldım bir süre o yüzden konuşmak istemiyorum” diyerek yine yorum yapmadı.

Ardından da ekledi; “Her şey çok güzel gidiyor ve çok iyiyim”… İşte bu sözler ve tavırları ile Miray Daner, ilişki sonrasında eski sevgilisine olmadık sözler söyleyen, olmadık tavırlar içine giren birçok ünlü isimden bile daha olgun davrandı.

Miray Daner, akıllı taktiği ile nice tecrübeli ünlüye ders verdi 11

Takdiri hak etti. Hayranlarının gözünde de güçlü duruşuyla ve metanetiyle daha da büyüdü…

2,5 yıllık aşkını gururundan üstün görmeyen Miray Daner, ayrılık yaşadı ama onurunu hep üstte tutmayı başardı.