Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show’u bıraktı mı? İşte gerçekler!

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show’u bıraktı mı? İşte gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir Güldür Güldür Show programında yer alan Doğa Rutkay, Yeter karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim’in büyümesini fırsat bilerek bir dönem ara verdiği programa geri dönmüştü.

Ancak bazı iddialar vardı ve Rutkay’ın Güldür Güldür Show’u bıraktığı yönünde söylentiler ortaya atıldı. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını merak eden hayranları, instagram hesabından oyuncuya sorular yöneltti.

Şu aralar eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Edinburg (İngiltere)’da bulunan Doğa Rutay, kendisine sorulan bu sorulara bir hayli şaşırdı.

Zira programı bırakması gibi bir durum yoktu. Bir takipçisi “Doğa hanım sizsiz Güldür Güldür yarım kalır, neden bıraktınız? Açıklayın lütfen” diye soru sordu.

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show'u bıraktı mı? İşte gerçekler! 8

Oyuncu da hemen yanıt verdi ve “Ne bırakması yahu? Tatildeyiz, haftaya çekimler başlıyor” diyerek hayranlarının yüreklerine su serpti.

Doğa Rutkay hakkında çıkan bu söylentilerin doğru olmadığını öğrenen hayranları çok sevindiklerini ve Güldür Güldür Show’a çok yakıştığını belirten yorumlarda bulundu. Ünlü oyuncu Edinburg’daki tatilinden aşağıdaki fotoğrafını da paylaştı ve takipçilerinden çok sayıda beğeni ve iltifatlar aldı.

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show'u bıraktı mı? İşte gerçekler! 9