Ana sayfa Dizi Haberleri Doğa Rutkay, Güldür Güldür’deki Sadakatsiz skecinde Cansu Dere’yi oynadı, Aylin Kontente ekran başında delirdi!

Doğa Rutkay, Güldür Güldür’deki Sadakatsiz skecinde Cansu Dere’yi oynadı, Aylin Kontente ekran başında delirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan ve 8. sezonuyla ekrana gelen Güldür Güldür Show’da dün akşam izleyenleri kahkahaya boğan bir skeç çok konuşuldu. Daha önce, TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisini tiye alan bir skecin ardından bu kez de yine çok gündemde olan Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin skeci yayınlandı.

Skeçte Doğa Rutkay, Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterini oynadı. Duruşu, giyimi, saçları, tavrı, mimikleriyle o kadar iyi bir taklit yaptı ki Güldür Güldür Show’u izleyenleri de benzerliğiyle çok şaşırttı.

Doğa Rutkay’ın başarılı oyunculuğuna izleyenlerden de büyük övgüler gelirken, ekran başında bölümü evinde izleyen ve skeçte de Derin’in annesi Gönül’ü oynayan Aylin Kontente, dayanamayıp aşağıdaki mesajı paylaştı.

Pek çok izleyicinin de düşüncelerine tercüman olan Aylin Kontente, sosyal medyada da hemen herkesin hemfikir olduğu Doğa Rutkay’ın Asya’ya benzerliğini “Aynısın, deliricem” notuyla ortaya koydu.

Doğa Rutkay, Güldür Güldür'deki Sadakatsiz skecinde Cansu Dere'yi oynadı, Aylin Kontente ekran başında delirdi! 7

Skeçte Mahir İpek, Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’un oynadığı Volkan, Açelya Topaloğlu ise Melis Sezen’in hayat verdiği Derin karakterini oynuyordu.

Aynı zamanda Derin’in annesi Gönül’ü Aylin Kontente, babası Haluk’u ise Onur Atilla canlandırdı. Evin ne yapacağını bilemeyen kafası karışık oğlu Ali’yi ise Burak Topaloğlu oynadı.

İşte izleyenleri gülmekten kırıp geçiren o skeç: