Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, taksici İsmet rolünü oynayacağı Kulüp dizisiyle ilgili ilk kez konuştu

Barış Arduç, taksici İsmet rolünü oynayacağı Kulüp dizisiyle ilgili ilk kez konuştu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Barış Arduç, Kuzgun dizisinin ardından Çukur dizisinde yeni sezonda rol almıştı. Oynadığı karakter Arık Böke Erdenet’in ölmesiyle de bir süre önce diziye veda etmişti. Arduç’un bir başka projede rol alacağı da öğrenilmişti. O3 Medya’nın Netflix için çektiği Kulüp dizisiyle birlikte yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanan Barış Arduç, diziyle ilgili ilk kez konuştu.

TV100 kameralarına konuşan Barış Arduç, bir reklam anlaşması için yaptığı 8 saatlik toplantının ardından kendisini bekleyen magazincilere bir rööportaj verdi. Oyuncu, yeni dizisi Kulüp’te İsmet isimli bir taksiciyi canlandıracak. Konuyla ilgili sorular üzerine henüz çekimlerin başladığını belirtti Arduç.

Şubat’ın ilk haftası diyerek bu haftayı işaret eden oyuncu, yeni dizisi için kamera karşısına geçeceği tarihi de vermiş oldu. Yine 2021 yılı içinde Netflix’te yayınlanması beklenen dizi içi oyuncu, “Set başladı, ben Şubat’ın ilk haftası gibi dahil olacağım ekibe. Heyecanlıyız, güzel olacağını düşünüyoruz, hazırlandık, iyi hazırlandık, bakalım” yorumunu yaptı.

Çok fazla detay vermek istemeyen Barış Arduç’a, dijitali tercih etmesinin nedeninin son dizilerinden birisi Kuzgun’un reytinglerinin düşük gelmesi olup olmadığı da soruldu. Oyuncu, “Kim diyor onu?” sorusuyla karşılık verirken, şu açıklamayı yaptı:

Barış Arduç, taksici İsmet rolünü oynayacağı Kulüp dizisiyle ilgili ilk kez konuştu 7

“Memlekette yaptığımız işlerin yurtdışına satılmasıyla ilgili bir telaşımız da oluyor ya, bir önceki dizimiz de o konuda çok güzel bir sezon geçirdi o yüzden çok başarısız diye adlandırmak, dijitalden daha ziyade konuyu çok sevmemiz, böyle bir hikayenin içinde olma telaşımız var. O yüzden bu işin içindeyim.”

Barış Arduç’un hikayesini çok beğendiğini söylediği dizi merakla bekleniyor. Oyuncu dizide Gökçe Bahadır ile partner olacak.

Dizinin kadrosunda oyunculuklarıyla yer aldıkları her yapımda konuşulan Metin Akdülger, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi iddialı isimler de var. Kulüp dizisinin yönetmeni ise Zeynep Günay Tan.

Barış Arduç’un röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…