Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay kara lekeyi herkesin yüzüne çarptı!

Doğa Rutkay kara lekeyi herkesin yüzüne çarptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesin yüzüne tokat gibi vuran bir dramı gözler önüne serdi. Şiddete maruz kalan ve hayatlarını kaybeden kadınların isimlerini paylaşan ünlü oyuncu, bitmeyen vahşete isyan etti.

2 çocuk annesi Doğa Rutkay, “Alnımızda kara bir leke ve üstelik binlerce… Utanç ve bitmeyen bu vahşete kalakalmak” mesajıyla tek tek öldürülen kadınların isimlerini saydı…

Rutkay’ın bu anlamlı paylaşımına birçok takipçisinden de yorum geldi. Bir takipçisi, “Sevgi öldürmek bu ülkede sevgi dövmek , sevgi küfretmek , sevgi tokatlamak bu ülkede sevmeyi bilmiyoruz öğretemiyoruz” diyerek isyanını dile getirdi.

Bu gönderiyi bile utanç içinde beğendiğini belirten bir başka takipçi ise “Kadının bu kadar değersizleştiği ve adaletin yerini bulmadığı şu dünyada yaşamak. Sözün bittiği yeri çoktan geçtik artık birileri dur demeli” yorumunda bulundu.

Doğa Rutkay, paylaşımında evinin önünde bıçaklanarak öldürülen ve Türkiye’yi yasa boğan Ceren Özdemir’in fotoğrafı ile yayınladı.

İşte o paylaşım:

Ceren
Emine
Özgecan
Derya
Tuğba
Asiye
Şule
Hülya
Fatma
Aysun
Birsel
Sibel
Hilal
Figen
Gülşah
Özlem
İrem
Gamze
Sultan
Canan
Ayşe
Hafize
Kadriye….
…..
…..
Alnımızda kara bir leke ve üstelik binlerce…
Utanç ve bitmeyen bu vahşete kalakalmak…

Doğa Rutkay kara lekeyi herkesin yüzüne çarptı! 7