Ana sayfa Güncel Haberler Doğa Rutkay’dan gönülleri kazanan yardım çabası!

Doğa Rutkay’dan gönülleri kazanan yardım çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal konularda duyarlılığı ile bilinen oyuncular arasında bulunuyor. Rutkay, Elazığ’da yaşanan deprem felaketinden zarar gören çocuklar için bir paylaşım yaptı.

Güldür Güldür Show programında Yeter karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca Çocuktan Al Haberi isimli programı da sunmaya başladı. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çekin Doğa Rutkay, bu sefer Elazığ’daki çocuklar için dikkatleri bu yöne çekti.

Depremzede çocuklar için başlatılan kampanyaya paylaşım yaparak destek olan oyuncu, hayranlarının dikkatini çekti. Oyuncu “İyiliğe Uçanlar, Birlikte Güçlüyüz” etiketleri ile birlikte paylaştığı mesajında şöyle yazdı:

Çok sevdiğim iyi ki varlar dediğim bir adres paylaşmak sizlere tanıtmak isterim????????????????????????
@iyiligeucanlar hesabına lütfen bir bakın. Elâzığ’da yaşanan büyük depremin izlerini silmek ve çocukların geleceğine umut olmak için , anaokulu yaptırıyorlar????????

Bir mesajla bağış yapıp ,Elazığ’da depremzede çocukların geleceğine ışık tutacak bu anaokulu projesine destek olabiliriz???? Tüm operatörlerden OKUL yaz 7723’e gönder, 1 SMS= 10 TL
#iyiliğeuçanlaranaokulu #elazığ #iyiliğeuçanlar #birliktegüçlüyüz

Doğa Rutkay'dan gönülleri kazanan yardım çabası! 7