Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’dan Hakan Sabancı tarzı paylaşım!

Doğa Rutkay’dan Hakan Sabancı tarzı paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güldür Güldür Show programında Yeter karakterine hayat veren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, uzun süredir evde ailesiyle birlikte karantina altında. Çocukları Rutkay Kerim ve Piraye’nin bakımının yanı sıra ev işleriyle de uğraşan Rutkay, ayrıca sosyal medyada da çok sık paylaşımlar yapıyor.

Çocukları oyalamak için türlü türlü numaralar yapan oyuncu, bu hallerini de hesabından paylaşarak takipçilerine günlük yaşamı hakkında detaylar sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı’nın evinin bahçesinde deniz kıyısında spor yaparken bir takipçisinin dışarı çıkmasını eleştirmesine verdiği yanıt olay olmuştu. “Sakin ol champ evdeyim” diyen Sabancı’nın bu sözü “Zenginliğin de bu kadarı” dedirtmişti. Şimdi de Doğa Rutkay, bu olayı hatırlatan bir paylaşımda bulundu.

Tüm anne ve babalara selam yollayan Doğa Rutkay, “Sakin ol champ. anneyim” diyerek yüzünün halini paylaştı. “Oyalayacağız diye maymun olanlar burada mı?” diye soran oyuncu, tüm çocukları da öptüğünü belirten bir mesaj yayınladı.

Doğa Rutkay'dan Hakan Sabancı tarzı paylaşım! 7