Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan’ın canlı yayın hali Çocuklar Duymasın’ı hatırlattı!

Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan’ın canlı yayın hali Çocuklar Duymasın’ı hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüs günlerinde instagram hesabından kızı Su ile birlikte yemek tarifleri veriyor.Oyuncunun canlı yayınları da büyük bir kitle tarafından izlenmekte.

Sosyal medyada takipçilerinin eleştirilerine verdiği yanıtlarla geçtiğimiz gün twitter’da gündem olan Pınar Altuğ, canlı yayında eşi Yağmur Atacan ile yaşadığı sürtüşme ile de yine gündeme geldi. Ünlü çift bir mizansen mi yaptı, yoksa doğal bir atışma mıydı izleyenler merak etti. Bu görüntüleri görünce Çocuklar Duymasın dizisini hatırlayanlar da vardı.

Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan'ın canlı yayın hali Çocuklar Duymasın'ı hatırlattı! 7

Birçok kişi için bu yaşananlar Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem – Haluk gerginliklerini hatırlattı. Bir dizi izleyicisi “Haluk mutfakta” diyerek aslında bu görüntülere en güzel espriyi yaptı.

Hele ki, Haluk’un mutfak ile ilgili beceriksizliklerini sergilediği sahnelerde Meltem’in tavırlarını hatırlayanlar sanki o anları yaşıyormuş gibi hissetti.

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan’ın bu hali Çocuklar Duymasın hayranlarının dizinin eski bölümlerini hatırlamalarını sağlamış oldu. İşte o görüntüler: