Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın ikizleri ve eşiyle aile pozuna düşen düşene… Çerçeveletip asmak lazım

Doğa Rutkay’ın ikizleri ve eşiyle aile pozuna düşen düşene… Çerçeveletip asmak lazım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen Oyuncu Doğa Rutkay, mutlu evliliği ve ikiz bebekleriyle birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen bir isim. Oyuncu, Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikizleriyle fotoğraf ve videolarını paylaşarak, takipçileriyle sürekli bir iletişim halinde. Rutkay’ın deneyimlerini paylaştığı, bilgiler verdiği ve keyifli ev hallerini gösterdiği video ve fotoğraflar büyük ilgi görüyor.

2014 yılının Eylül ayında Gazeteci-Televizyoncu ve Yazar Kerimcan Kamal ile evlenmişti oyuncu. 2018 yılının Temmuz ayında ise ikizleri dünyaya gelmişti. Şimdi iki yaşında olan sevimli ikizler, annelerinden bile daha ünlü olmaya başladı şu sıralarda… İkizlerin büyümelerini adeta sosyal medyadan izleyen takipçileri de Doğa Rutkay’ın samimi, doğal ve içten paylaşımlarını heyecanla izliyorlar.

Rutkay, bilindiği gibi bu yıl Güldür Güldür dışında ayrıca iki projeyle de hayranlarını, takipçilerini mutlu edecek. Show Tv’nin bir başka programı Çocuktan Al Haberi sunuculuğunu artık Doğa Rutkay yapacak. Yeni sezon hazırlıklarının başladığını da oyuncu yaptığı paylaşımlarla göstermişti. Bir diğer projesi de Ali Sunal ile Youtube’daki Ali Baba Doğa Ana programı. O da belirli aralıklarla yayınlanıyor ve bebek bakımı, çocuklarla ilgili konularda eğlenceli içerikler hazırlanıyor.

Doğa Rutkay’ın son paylaşımı ise görenlerin içini ısıtacak cinsten. Mutlu evliliği ile dikkat çeken oyuncu, eşi ve ikizleriyle birlikte öyle bir poz vermişti, fotoğraftaki aile tablosu adeta çerçeveletilip duvara asılacak cinsten. Takipçileri yorum, beğeni ve ‘Maşallah’ yazıları, nazar boncuğu emojileriyle övgü yağdırırken, ünlü isimlerden de bu tabloya yorumlar ve geliyor.

Ali Sunal, ‘Harika fotoğraf’ yorumunu yaparken, Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Sinem Uslu, Tan Sağtürk gibi isimler de kalp emojileri ve mesajlarla fotoğrafa yorum atıyorlar. Kerimcan Kamal’ın da kalp emojili mesajı dikkat çekiyor. Fotoğrafa Aylin Kontente, Ezgi Mola, Gupse Özay, Ecem Erkek’in de beğeni yaptıkları görülmekte.

Biz de oyuncuya mutluluklarının daim olmasını diliyor ve ikizleri ve eşiyle uzun sağlıklı, huzurlu bir ömür temenni ediyor…

Bakın işte içinizi ısıtacak o aile tablosu…

Hoş geldin Eylül????
Bereketinle, neşenle, sıcaklığınla , şefkatinle gel????????????????☘️????????????????
#ailem
#tümevlatlarmutluolsun
#yuvanızhuzurdolsun

Doğa Rutkay'ın ikizleri ve eşiyle aile pozuna düşen düşene... Çerçeveletip asmak lazım 8

Doğa Rutkay'ın ikizleri ve eşiyle aile pozuna düşen düşene... Çerçeveletip asmak lazım 9