Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova yeni sloganı ortaya çıktı! Nazan Kesal ile Furkan Palalı ile ilk fragman!

Bir Zamanlar Çukurova yeni sloganı ortaya çıktı! Nazan Kesal ile Furkan Palalı ile ilk fragman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin başarılı geçen 2 sezonunun ardından yeni bölümler büyük merak ile bekleniyor. Heyecanı artıran en önemli unsurlar Nazan Kesal ve Furkan Palalı gibi iki usta ismin diziye katılması.

Yeni karakterler ile Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesinde önemli değişimler yaşanacak. 3. sezonun çok farklı olacağı kesin… Yeni sezon için hazırlanan fragmanda da hem yeni oyuncular dikkat çekti hem de yeni dönemin sloganı ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon fragmanını izleyenler bir vicdan sorgulamasının yaşanacağını görecektir. Dizide birçok karakterin vicdan sorgulaması yeni dönemin de sloganı gibi olmuş durumda.

Vicdanlar sorgulanacak, geçmişin hesabı görülecek, hikaye derinleşecek, yeni karakterler ile Adana’da her şey bambaşka olacak…

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon ilk fragmanı: