Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizi setinde iş kazası!

Doğduğun Ev Kaderindir dizi setinde iş kazası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı tv8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, ikinci sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. Çekimler de yoğun bir tempoda sürüyor. Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Demet Özdemir, önümüzdeki bölümlerin çok heyecanlı olacağının bilgisini verdi.

Özdemir, senaryoyu okudukça kendisinin de çok heyecanlandığını belirterek dizinin hayranlarına gelecek bölümlerde çok farklı olayların olacağının mesajını iletti. Oyuncu, sette yaşanan küçük bir kazadan da bahsetti.

Yüzü olduğu markanın lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncunun parmağındaki yara bandı dikkatleri çekti. Gazeteciler de bu yara bandının sebebini sordu. Demet Özdemir, sette bir kaza geçirdiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, kaza konusunda fazla ayrıntı vermek istemedi ve konuyu esprili bir şekilde ela aldı. Sağ elinin serçe parmağı ile poz da veren Demet Özdemir, “Sette oldu. İş kazası. Şimdi bir şey kalmadı da sadece mikrop kapmasın diye. Ama küçük bir sıyrık sadece” diyerek durumun çok önemli olmadığının altını çizdi.