Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ağırlık çöktü, Mehdi’nin düştüğü hal, hal değil!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ağırlık çöktü, Mehdi’nin düştüğü hal, hal değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 18 bölümü geride bıraktık. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizide izleyicileri fazlasıyla etkileyen son bölümler, kadına şiddet konusundaki duyarlılığın sergilendiği anlarla dolu…

Zeynep ve Mehdi’nin aşklarının başladığı yerde birbirlerine vedasını 18. yeni bölümde izleyeceksiniz. Mehdi’nin evlenme teklif ettiği yerde Zeynep’i eski eşi olarak tanıştırması kalp kırdı. Zeynep, hikayenin de böylece bittiğini söylüyor.

Mehdi ise o güçlü görüntüsünün altında ne kadar ağır yaralı olduğunu ise gözyaşları ile gösterecek. Boşanan Mehdi ile Zeynep’in kalp kırıklıklarının ekrana yansıyacağı 18. yeni bölüm tüm izleyicileri fazlasıyla duygulandıracak.

“İnsan olmak o kadar canımı yakıyor ki” diyen Zeynep’in Barış ile daha da yakınlaşması ise Mehdi’nin ağırına gidiyor… Barış ile Zeynep’i yine birlikte gören Mehdi ne yapacak, merakla bekleniyor.

Engin Öztürk’ün Barış karakteri ile diziye katılmasından sonra önemli değişimler olması bekleniyordu. İşte o değişim dalgasının adımları da hızlı atılıyor… Zeynep ve Barış arasında neler olacağı, dizinin gidişatını da fazlasıyla etkileyecek.

11 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek olan 18. yeni bölümden 2. fragman paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.