Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde gözünüzü Özge Özacar’dan alamayacaksınız!

Kefaret dizisinde gözünüzü Özge Özacar’dan alamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında izleyicilerle 22 Kasım Pazar akşamı buluşacak olan Kefaret dizisinin fragmanları büyük ilgi gördü. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de izleyicilerin ilgisini çekti. Zülfü Livaneli’nin bir eserindeki gerçek hikayeden senaryolaştırılan Kefaret dizisinde, dikkat çeken genç oyuncular da bulunuyor.

Geçen sezon Sevgili Geçmiş isimli dizide Azra karakterini canlandıran Özge Özacar’ı birçok izleyici hatırlayacaktır. İşte genç oyuncu yeni sezonda Kefaret dizisinde boy gösterecek. Sevgili Geçmiş’te en iyi performans sergileyen ve şarkılarıyla da göz dolduran Özge Özacar, Kefaret ile kariyerinde daha iyi noktalara gelecektir.

Kefaret dizisiyle ilgili sosyal medyada yorum yazan izleyiciler, gerçek bir hikayeden uyarlanmış olmasının önemine işaret ediyor. Nurgül Yeşilçay hayranları da son derece mutlu. Oyuncu Gülperi’den 1 sezon sonra yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu. Mert Fırat ise 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine döndü.

Kuruluş Osman’ın ilk sezonunda Mogol komutanı Balgay alarak izlediğimiz Yurdaer Okur ise bambaşka bir karakter ile geliyor.

Dizinin yan rollerinde dikkat çeken birçok isim var. Dizide; Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi isimleri izleyeceksiniz.

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet (Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi.

Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep’i terk etmedi.

Sinan Zeynep’e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.