Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dengeleri fena halde değiştirecek bir isim geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dengeleri fena halde değiştirecek bir isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğur Ev Kaderindir dizisi, yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizide Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir ve Mehdi’yi oynayan İbrahim Çelikkol’un ekran uyumları da tutunca, hikayesi gerçek bir olaydan alınan dizi de dikkatleri çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan dram türündeki dizide bu sezon yeni karakterlerin diziye katılması söz konusu. Zaten bunun işaretleri bir süre önce verilmişti. Diziye Engin Öztürk’ün dahil olduğu biliniyordu ama kimi oynayacağı net değildi.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosu genişlerken Engin Öztürk’ün, Zeynep karakterinin yeni işindeki patronu olduğu kısa bir süre önce öğrenildi. Hukuk Fakültesi’ni bitiren Zeynep, çok istediği Hukuk Bürosu’na başvurmuştu geçtiğimiz haftaki bölümde.

O’nu zorlu bir sınavdan geçiren patron hiç ortaya çıkmamış ve Zeynep ile direk konuşmak yerine önüne pek çok dosya koyarak şaşırtmıştı. Gelecek hafta o patron ortaya çıkıyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Engin Öztürk’ün Barış isimli iş yerinin patronu olduğu öğrenildi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dengeleri fena halde değiştirecek bir isim geliyor! 7

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı diziye yeni sezonunda hikayesi güçlü bir karakterle ünlü oyuncu Engin Öztürk de katılıyor. Öztürk, dizide başarılı bir avukatı canlandırıyor.

Barış’ın diziye katılma hikayesi şöyle olacak: Zeynep’in çalıştığı hukuk bürosunun sahibi olan Barış; genç, yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Disiplinli, azimli ve adil bir karakteri vardır. Geçmiş yaşamları birbirine çok benzeyen Barış ve Zeynep kısa zamanda birbirlerini fark ederler.

Barış karakterinin hikayeye dahil olmasıyla birlikte Zeynep’e bir yakınlık duyacağı anlaşılıyor. Bu yakınlığa Zeynep ne karşılık verecek, Mehdi farkedince neler olacak izleyip göreceğiz ama Engin Öztürk’ün katılımıyla diziye yepyeni bir hikaye daha ekleniyor.

Bu arada bir başka karakter de Burhan. Bir süredir ismi geçen ama görünmeyen o kişiyi yeni bölümde göreceğiz. Mehdi’nin babasını öldüren, ablasının aşığı Burhan’ın mahalleye gelmesi de dengeleri değiştirecek…