Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu hafta 21. bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Mehdi ve Zeynep, Nuh ile Cemile’nin düğününde karşılaştılar önce. Aralarında geçen konuşmada Zeynep, Mehdi’yi affetmediğini, üstüne basa basa söyledi. Gönlü hala Zeynep için yanın Mehdi ise bir şeyleri düzeltmeye çalışır görünse de kimi hareketlerini de devam ettiriyor!

Mehdi’nin değişmek gibi bir derdi yok. Zeynep ise onun maço tavırlarından, kendisini baskılayan hallerinden hala değişen bir şey olmadığının da farkında. İzleyici bu aşka inanmak istese de Mehdi, her adımda eline yüzüne bulaştırmaya devam ediyor.

Adına aşk, adına sevda diyerek her hakkı kendinde bulma hali, izleyenlerin bir çoğunu sinirlendirmekte. Mehdi’nin Zeynep’i hala sevdiğini söyleyip peşinde dolaşması bir yana, annesinden, Kibrit’ten laf almaya çalışması da can sıkıyor.

Bu tavra bir de hastanede telefonunu karıştırmak eklenince, izleyici de dayanamayıp eleştiri bombardımanına tutmaya başladı Mehdi’yi.

Burhan ve adamlarının dövdüğü Mehdi’yi Zeynep dükkanda buldu ve hastaneye götürüldüğünde de yanında refakatçi olarak kaldı. Onun bu insani ve vefalı tavrının yanında Mehdi ise ilk fırsatta onun telefonunu karıştırıp mesajlarına ve fotoğraflarına baktı.

Savunulacak hiç bir tarafı olmayan bu davranışını da ‘aşığım, seviyorum, merak ediyorum’ mantığına sığdırmaya çalışsa da kimi izleyenlerin büyük tepkisini aldı. Bazı izleyiciler durumu ‘herkes yapıyor’ noktasına getirse de yaptığı yanlış ortada duruyordu!

Üstelik hasta haliyle kalkıp Zeynep’i takip etmesi, otelin önünde Barış Bey ile onu görünce küplere binmesi de cabası! Artık kendisinden ayrılmış olan bir kadına karşı bu tavrı, ülkemizde boşanan ya da boşanmak isteyen pek çok kadının yaşadığı bir kabus aslında. Benzer durumları 3. sayfa haberlerinde ne yazık ki bol bol görüyor ve erkek şiddetine uğrayan, öldürülen pek çok kadının haberini okuyoruz içimiz kahrolarak.

Adeta boşandığı eşinin peşine düşüp bırakmayan, onun hayatına hala karışmaya devam eden, sürekli nereye gittiği ne yaptığını takip eden psikopat tiplere dönüştü Mehdi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 22

Barış Bey ile otelin önünde buluşan Zeynep’i takip eden Mehdi, yine hadsizliğiyle izleyenleri delirtti ama telefonunu karıştırması konusu izleyiciyi çileden çıkaran bir durumdu!

Bu konuda sosyal medyada Mehdi’nin tavrını eleştiren pek çok yorum yapılmakta. Özellikle ülkemizin kanayan yarası haline gelen ‘kadına şiddet’ konusunu hatırlatan izleyiciler, boşandığı eşine rahat vermeyen, taciz eden, hayatlarına müdahale eden, hatta onlara şiddet gösteren, öldüren erkekleri hatırlatarak, Mehdi gibi bir karakterin de benzer yolda ilerlediği görüşünde.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 23

Bu durumun hastalıklı bir mesele olduğuna vurgu yapan izleyenler, Zeynep’in hiç bir şekilde bu adama dönmemesi, Mehdi’nin değişmediği ve değişmeyeceği görüşünde. Üstelik uyuyan Zeynep’i gidip öpmesini de başka bir ‘hadsizlik, taciz’ olarak görüyor izleyici.

Gelecek hafta otelin önünde neler olacak merakla bekliyoruz ama o esnada Zeynep’in babasının oradan geçmesi ve Mehdi’nin onu görmesiyle birlikte olaylar başka bir seyir izleyecek gibi duruyor!

Yine de Mehdi’nin hastalıklı bir kişiye dönüşmeye başladığı ya da içinde var olan bu durumu ortaya çıkarmaya başladığı da bir gerçek! Kimse, boşandığı kadını bu şekilde rahatsız etmesini ‘seviyor, aşık’ şeklinde sözlerle, tıpkı Sakine’nin yaptığı gibi değerlendirmiyor!

İşte 21. bölümde izleyenlerden de tepki alan o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 24

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 25

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 26

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 27

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 28

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 29

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 30

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 31

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 32

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 33

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 34

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 35

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 36

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyip de o harekete kızmayan var mı? 37