Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’in sevimli oğlu, Seray Kaya’nın değişen tarzı!

Öykü Karayel’in sevimli oğlu, Seray Kaya’nın değişen tarzı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyunculardan Öykü Karayel ve Seray Kaya, fotoğrafları ile hayranlarından ilgi gördü. Karayel, oğlu olarak ifade ettiği köpeği ile poz verirken, Seray Kaya ise fit vücuduyla beğenileri topladı.

Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde Meryem karakterine hayat veren Öykü Karayel, son günlerin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi konumunda. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, farklı mesajlar veren diziyle birlikte çok övgü aldı… Instagram hesabında da yaptığı paylaşımlarla ilgi gören Karayel, “Oğluş” ifadesiyle aşağıdaki pozu yayınladı. Köpeği ile sevimli bir poz veren oyuncuya hayranlarından binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat içerikli yorum yapıldı.

Öykü Karayel'in sevimli oğlu, Seray Kaya'nın değişen tarzı! 8

Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile hala hafızalardan çıkmayan Seray Kaya, çoktan yeni bir projede kendisine yer açtı bile… atv ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman’da izleyici ile buluşan oyuncu, farklı bir karakter ile yeni bir yolculuğa çıktı.

Seray Kaya, Lena karakterinde de performansı ile göz dolduruyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara da ilgi büyük. Oyuncu, fit halini göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle sergiledi.

Oyuncunun yeni tarzına takipçileri de kalp bırakarak yanıt verdi. Takipçiler, “Neden bu kadar güzelsin” diye yorumlar yaptı.

Öykü Karayel'in sevimli oğlu, Seray Kaya'nın değişen tarzı! 9