Ana sayfa Sosyal Medya Züleyha değil ama Hilal Altınbilek mutluluğu buldu!

Züleyha değil ama Hilal Altınbilek mutluluğu buldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’yı oynayan Hilal Altınbilek, son yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti. Oyuncu, dizi nedeniyle Adana’da ama Kapadokya’da ortaya çıktı. Çekimlerden fırsat bulup gittiği Kapadokya’da, arkasına uçan balonları alarak verdiği pozla takipçilerinin beğenisini kazandı.

Oyuncu, bilindiği gibi dizide yüzü hiç gülmeyen, istemediği bir hayatı yaşayan Züleyha karakterini canlandırıyor. Büyük aşkı Yılmaz’a kavuşamayan Züleyha, Hünkar’ın da ölümüyle çiftliğin başına geçip kaderine razı oldu.

Yılmaz’ın karısı Müjgan’ın ikinci çocuklarına hamile olduğunu da öğrenmesiyle umudunu hepten kesen Züleyha, Demir ile bir hayatı yaşamaya devam ediyor.

Diziden bir süre sonra Uğur Güneş’in de ayrılacağı konuşuluyor. Yılmaz karakterinin diziden gitmesiyle birlikte Züleyha’nın da kaderinin değişeceği anlaşılmıştı. Hikaye nasıl devam edecek bilinmez ama Züleyha, mutsuz bir hayat sürüyor çiftlikte.

Dizide yüzü gülmeyen Züleyha’yı oynayan Hilal Altınbilek’in ise yüzü gülüyor. Mutluluğun sihirli formülünü de bulmuş görünüyor adeta! Oyuncunun arkadaşları Ezra Kök ve Başak Özdemir ile gittiği Kapadokya’da çekilen fotoğrafı aşağıda.

Mutluluk ile ilgili sözleri ise dikkat çekti. Dizide mutluluğu bulamamış olsa da gerçek hayatta yüzü gülüyor.

İşte o paylaşım…

????????????mutluluğun sihirli gücü????????…

Züleyha değil ama Hilal Altınbilek mutluluğu buldu! 7