Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den maskeli poz

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den maskeli poz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde partner olan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ekran önündeki uyumlarının yanı sıra kamera arkasında da iyi anlaşıyorlar. Özdemir ve Çelikkol, zaman zaman takipçileri için birlikte pozlar da paylaşıyorlar.

Esprili, doğal ve samimi bir kişiliği olan Demet Özdemir, kimi zaman dizideki partneri İbrahim Çelikkol’a takılıyor ve çekilen fotoğraflarına gülümseten yorumlar katıyor. İki oyuncunun uyumlu tavırları, diziye de yansıyor.

Projenin başarılı olmasında iki oyuncunun profesyonel tavırlarının da etkisi büyük. Genç bir oyuncu olan Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinin ardından, romantik komedi dışında bir tarzda oynamak istemesi de büyük bir cesaretti.

Kalıpları kırmayı başaran Demet Özdemir, dram dizisinde de başarılı olabileceğini Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ortaya koydu.

İbrahim Çelikkol ile ekran uyumlarının tutması da dizinin başarısında etken. İki oyuncunun hayranları için birlikte poz verdikleri son fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir’in instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımda iki oyuncunun da maskeli olduğu görülüyor.

Oyuncuların da sahneleri dışında tüm set ekibi gibi maske taktıkları ve covid 19 nedeniyle tedbirlerin alındığı sette ne kadar dikkatli olduklarının da bir göstergesi adeta bu fotoğaf…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'den maskeli poz 7