Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son sahnesinde izleyiciye işte böyle gülümseyerek veda etti

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son sahnesinde izleyiciye işte böyle gülümseyerek veda etti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de dün akşam 70. bölümü yayınlana Bir Zamanlar Çukurova dizisinde acı bir veda yaşandı. Aslında bir süredir Hünkar karakterini oynayan Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı konuşulmaktaydı. Oyuncunun yoğun tempodan yorulduğu biliniyordu. Ancak Hünkar karakterine ne olacağı merak ediliyordu.

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Hünkar’ın Behice tarafından öldürülmesi ile bir hikayenin sonuna gelindi. Fekeli ile evlenme hazırlığı yapan Hünkar, acı bir şekilde cinayete kurban gitti. İzleyicinin hiç de hoşnut kalmadığı bu son herkesi üzdü. Usta oyuncu Vahide Perçin ise gitmeden önce gözleriyle, yüzüyle, gülüşüyle izleyiciye son bir kez bakıp gitti.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son sahnesinde izleyiciye işte böyle gülümseyerek veda etti 9

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova’nın rol aldıkları dizide artık Vahide Perçin olmayacak. Dizinin 70. bölümünde Hünkar’ın ölmesiyle birlikte diziden ayrılan Vahide Perçin, son sahnesinden önce adeta izleyiciye gülümsediği ve bilerek çekildiği belli olan o sahne ile veda etti.

Vahide Perçin’in Saniye’yi oynayan Selin Yenice ile konağın kapısının önündeki o anlamlı bakışması, birbirlerine gülümsemeleri, sonra dönüp konağa bakıp yüzünü hüzünle eğip gitmesi, Vahide Perçin’in adeta izleyiciye ve diziye bir veda anıydı. Selin Yenice’nin gözyaşlarını tutamadığı o sahne sonrasında Hünkar, Behice tarafından öldürüldü.

Ancak usta oyuncunun o bakışı herkesin içine dokundu. Sosyal medyada da konuyla ilgili çokça yorum yapılmakta.
O sahnede son derece şık bir kıyafetle konaktan çıkan Hünkar, o son bakışıyla veda etti.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son sahnesinde izleyiciye işte böyle gülümseyerek veda etti 10

Bu sahnenin ardından Behice’yi araştırmasını istediği adamla buluştu önce. Behice’nin iki kocasının da kalp krizinden öldüğü ve ölüm raporlarını da kardeşinin imzaladığını öğrendi. Behice’nin miraslarına konmak için eşlerini öldürttüğünü anlayan Hünkar, onu bir yere buluşmaya çağırdı.

Vahide Perçin, işte bu sahne öncesinde konaktan çıkarken hem izleyiciyi hem de Bir Zamanlar Çukurova dizisine adeta küçük nüanslarla veda etti. Kapı önünde kendisini yolculayan Saniye’ye bakıp gülümsedi önce, Saniye de ona gülümsedi. Ağır çekimde gerçekleşen bu sahnede Hünkar’ın bir kez de konağa dönüp baktığı görüldü. Adeta Vahide Perçin, biraz sonraki ölüm sahnesinden önce tüm izleyenleri selamlamaktaydı.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son sahnesinde izleyiciye işte böyle gülümseyerek veda etti 11

Herkese veda ettiği o sahnenin ardından Behice ile buluştu ve iki eşini de öldürdüğünü öğrendiğini, davayı yeniden açtıracağını ve onun ömür boyu hapisten çıkamayacağını, Müjgan’ı da alıp Çukurova’yı terketmesini söyledi. Behice hiç bir şey ispatlayamayacağını söyleyerek durumu kabul etmiş oldu ama gerçeklerin ortaya çıkmasından korktu. Bu sırada çantasındaki bıçağı çıkarıp Hünkar’ı iki kez göğsünden bıçakladı.

Yere yığılan Hünkar, güneşe son kez bakarken her yer karardı ve son nefesini verdi. O sırada ekrandaki hüzünlü müzik eşliğinde Hünkar diziye veda etti.

İşte Hünkar’ın konaktan ayrılmadan önceki o son bakışı, vedası…