Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Meliha, geldi yeni dram! Kırmızı Oda dizisinde Burcu Kara’nın kimi oynayacağı ortaya çıktı!

Gitti Meliha, geldi yeni dram! Kırmızı Oda dizisinde Burcu Kara’nın kimi oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde hikayelerden biri bitiyor biri başlıyor. Sezon başından beri diziye damgasını vuran Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha’nın çarpıcı hikayesinin ardından, yeni isimler diziye katılıyor.

Bilindiği gibi Meliha’nın hikayesi bitmişti. Ancak öldüğü sandığı kızı Melek’in ortaya çıkmasıyla yeni bir hikaye daha başlayacak. Bu hikaye ile birlikte diziye katılan iki isim de dikkat çekmekte.

Beyti Engin ve Burcu Kara da yeni dramatik bir olayın kahramanlarını oynayacaklar. Evli bir çifti canlandıran ikilinin kızları Duygu ile yaşadıkları sorunlarla birlikte Kırmızı Oda’ya dahil oluyorlar.

Doktor Hanım’ın yeni hastasını oynayacak olan Burcu Kara, Zuhal isimli iki çocuk annesi baskıcı bir kadını canlandıracak. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncunun yeniden dönüşü ise merakla bekleniyor.

Gitti Meliha, geldi yeni dram! Kırmızı Oda dizisinde Burcu Kara'nın kimi oynayacağı ortaya çıktı! 8

Burcu Kara- Melisa Sözen

Tabii ki Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’ın bir diğer hastası Alya’nın hikayesi devam ediyor. Melisa Sözen’in başarılı bir oyunculuk sergilediği dizide Alya’nın çarpıcı hayatındaki dramatik noktalar yine ekranda olacak.

Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha’nın gitmesiyle birlikte dizide bir miktar reyting kaybı yaşanmıştı. Yeni gelen konuk oyuncular ve yeni hikayelerle diziye yeni bir heyecan da gelecek.

Peki başka neler yaşanacak? İşte 9. bölümden diğer detaylar:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, İstanbul’da da annesinin hışmından kurtulamayan Alya (Melisa Sözen) kabus gibi geçen günlerini anlatırken; Doktor Hanım’ın odasından büyük bir ikilem içinde ayrılan Garip (Celil Nalçakan) bu kez kararını vermiş olarak tekrar kliniğe geliyor.

Kliniğe annesi Zuhal (Burcu Kara) ve babası Cenk (Beyti Engin) ile birlikte gelen genç Duygu’nun sarsıcı hikayesi Doktor Ayşe’yi hayli zorluyor. Kırmızı Oda’nın bu haftaki büyük sürprizi ise Meliha’nın (Evrim Alasya) kızı Melek’in (Nilsu Yılmaz) kliniğe ziyareti olacak.

Gitti Meliha, geldi yeni dram! Kırmızı Oda dizisinde Burcu Kara'nın kimi oynayacağı ortaya çıktı! 9

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, dokuzuncu bölümü ile 30 Ekim Cuma akşamı TV8’de.

Oyuncular: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı