Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı, genç bir kadının doğumdan önceki hayalini gerçekleştirdi

Müge Anlı, genç bir kadının doğumdan önceki hayalini gerçekleştirdi

tarafından ker_def

atv ekranında Müge Anlı, genç kadının hayalini dakikalar içinde gerçeğe dönüştürdü! “Tek hayalim doğumumda annemin yanımda olması” diyen genç kadın, Müge Anlı sayesinde isteğine kavuştu.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yine bir mucizeyi gerçeğe dönüştürdü. 20 yaşındaki evli ve 6 aylık hamile Selver İnci’nin yıllar önce ayrı düştüğü annesine Müge Anlı’da kavuştu.

Trabzon’da yaşayan evli ve 6 aylık hamile Selver İnci, 3,5 yaşındayken annesi tarafından yetiştirildiği aileye evlatlık verildi. Anne-kızın o andan sonra yolları ayrıldı ve bir daha buluşamadılar.

Ancak 20 yaşındaki Selver Genç, annesini hiç unutmadı. Müge Anlı’nın programına başvurarak ismini bile hatırlamadığı annesini bulmak istediğini söyledi. Müge Anlı’nın canlı yayında konuk ettiği genç kadın; “Hamileyim ve doğumumda annemin yanımda olması tek hayalim” dedi.

Dakikalar sonra Müge Anlı, müjdeli haberi verdi. Selver İnce’nin adını bile hatırlayamadığı annesini ve 7 kardeşini buldu.

Gözyaşları içinde yayına bağlanan anne Yeter Özyurt; “Selver, yüzde yüz benim kızım. Ben de yıllardır onun hasretini çekiyordum” dedi.