Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in düştüğü durum üzüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in düştüğü durum üzüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, başarılı performansı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Reytinglerdeki güçlü duruşu ile dikkat çeken dizide Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başarılı uyumları da takdir toplamakta.

Milyonlarca hayranı Demet Özdemir’i yeni rolünde izlerken, ayrıca yurt dışında birçok ülkede sosyal medyada olay yaratırken, eleştiriler de yok değil…

Akşam gazetesi tv eleştirmeni Barış Kocaoğlu, dizi hakkındaki fikirlerini kaleme döktü. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmasının dikkat çektiğini belirten Kocaoğlu, “Ama senaristler Demet Özdemir’e replik yazmamakta ısrarcılar… İlk bölümden itibaren takip ediyorum görüntü var, ses yok… Demet ya ağlıyor, ya donuk donuk bakıyor ya da poz veriyor. Bu da seyirciyi bir müddet sonra sıkmaya başlıyor” yorumuyla dikkatleri çekti.

İbrahim Çelikkol’un rolünü çok iyi canlandırdığını ve başarılı bulduğunu belirten Barış Kocaoğlu, senaryodan kaynaklı olarak Demet Özdemir eleştirisinde bulundu.

Kocaoğlu, “Demet normalde oynar onu biliyoruz diğer rollerinden.Buradan senaristlere sesleniyorum. Biz Demet’i dizide daha aktif görmek istiyoruz. Kız neredeyse pandomim oynar gibi dizide” diye yazdı.