Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de her şey çok güzel ama izleyici senariste güvenmiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’de her şey çok güzel ama izleyici senariste güvenmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir’de izleyici bu aşka çoktan onay verdi! Çarşamba akşamları tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27 bölümü geride kaldı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümüne Barış ve Savaş kardeşlerin amcası olarak Hakan Salınmış da katıldı.

Dizinin son bölümüne yansıyan Zeynep ve Barış yakınlaşması da izleyicilerin dilinden bir türlü düşürmediği bir konu oldu. Hasta olan Barış’a adeta gözü gibi bakan Zeynep, onun öpücüğüyle de neye uğradığını şaşırdı ama buna da izin verdi. Barış o anlarda kendinde değil gibiydi. Öpüşme sonrasında karakterlerin sanki bu hiç yaşanmamış gibi davranmaları da izleyiciler tarafından garipsendi.

Mehdi’den boşandıktan sonra Barış ile yeni bir yola çıkmaya başlayan Zeynep, ağır ağır gelişen bu aşkın kollarına kendisini bırakma istiyor ama aynı zamanda tedirginlikler de yaşıyor. İzleyiciler ise çoktan bu aşka sonuna kadar onay vermiş durumda.

İlk başlarda Mehdi’den ayrıldıktan sonra hemen birisini bulmak zorunda olmadığı ve kendi ayaklarının üzerinde, bir erkek olmadan durması gerektiği eleştirilerine uğrayan Zeynep karakteri, son bölümde Barış’a iyice yakınlaştı ama eleştiriler de çoktan duruldu.

Barış’a hissetmeye başladığı duygular nedeniyle gergin olan ve huzursuzluk yaşayan Zeynep’in bu durumunu sosyal medyada değerlendiren dizi hayranları, “Zeynep ve Barış adına o kadar güzel bir bölümdü ki, Barış’ın Zeynep’i üzmemek için ondan uzak durması, Zeynep’in kıskançlıkları ve şifalı öpücük” diye not bıraktı.

İkilinin birlikte olmasını çok arzu eden dizinin takipçileri, senaristlerden de Barış karakterini bozmamasını, kötü adama çevirmemesini istiyor. Bugüne kadar senaryoda izleyicinin pek de isteklerinin dikkate alınmadığı biliniyor. Bu nedenle de dizi hayranları, senaristin sorunlar çıkartmasını ya da Barış karakterini kötü birisine dönüştürmesinden korkuyor.

Dizinin tüm sahnelerinde Barış ve Zeynep olma yine de sıkılmayacaklarını, bu aşkı çok iyi bulduklarını belirten Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, evlenmeleri için de senaristlere gönderme yaptılar.

Tabii ki izleyicilerin tüm bu mesajlarını mutlaka dizinin yapım ekibi de yakından takip ediyordur.  Dizide bundan sonra neler olacağı yeni bölümlerde ortaya çıkacak.