Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’nın finalinden sonra Alp Navruz’a büyük moral veren harika hareket!

Zümrüdüanka’nın finalinden sonra Alp Navruz’a büyük moral veren harika hareket!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta Fox TV’de ekrana veda eden Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, bugün 31. yaş gününü kutluyor. 15 Ocak 1990 doğumlu olan oyuncu hakkında sosyal medyada hayranları binlerce mesaj yayınladı.

Alp Navruz, TT listesine girerken, hayranlarından büyük bir sürpriz de geldi. Alp Navruz’un yurt dışında bulunan hayranları ünlü oyuncu için bir sürpriz hazırlayarak ihtiyacı olan çocuklara kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu ve hazırladıkları pastayı kesti. O görüntüler de sosyal medyada çok konuşuldu.

Alp Navruz, bu sürprizden çok etkilendi ve videoyu instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı. Oyuncu, “Böyle güzel duygulara vesile olmak gurur verici, güzel kalplerinizden öperim. Sizi seviyorum” diye mesaj da yazarak tüm hayranlarına teşekkür etti.

Kendisine hediye alınmasını istemeyen bunun yerine Tohum Otizm Vakfı ve Türk Kanser Derneği’ne bağışta bulunulmasını isteyen Alp Navruz, bu tavrıyla da büyük takdir kazandı.

Navruz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Arkadaşlar merhaba, 15 Ocak benim doğum günüm. Biliyorum, beni her zaman olduğu gibi güzel hediyelerinizle mutlu etmek isteyeceksiniz. Ama ben bu vesilesiyle hem kanser hem de otizm için hep birlikte bağışta bulunup, ihtiyacı olan insanlarımızı mutlu ederek, mutlu olalım istedim.”

Alp Navruz’un bu isteğini de hayranları gerçekleştirmiş oldu.