Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz, Akgün karakterine ne kadar da çok yakıştı!

Alperen Duymaz, Akgün karakterine ne kadar da çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisinin 3. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin hayranları, kısa sürede hem hikayeye hem de oyunculuk performanslarına hayran kaldı. Alperen Duymaz’ın Akgün karakterindeki performansını ise hayranları, oyuncuya çok yakıştırıyor.

“Akgün, Alperen’e ne kadar da çok yakıştı. Kendini buldu” diye yorum yapan Son Yaz takipçileri, oyuncunun bu rol ile akıllarına çoktan yazıldığını ifade ediyorlar. Alperen Duymaz’ın çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu düşünen hayranlar, Hafsanur Sancaktutan ile dizi çifti olmasının da çok iyi bir seçim olduğunu ifade ediyorlar.

Sancaktutan’ın da çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu ve kendisini kısa sürede geliştirdiğini belirten dizi izleyicileri, Son Yaz’ı her Cuma günü iple çektiklerini de ifade ediyorlar.

Akgün’ün tekne sahibini ikna etmek için Yağmur’a evlenme teklif edeceği yalanını uydurduğu sahne ise birçok dizi hayranı tarafından “Olacak olanları anlatması” şeklinde yorumlandı. O sahneyi videoda bulabilirsiniz.