Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’e öyle bir diziden teklif gitti ki çok konuşulur!

Burcu Biricik’e öyle bir diziden teklif gitti ki çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Daha önce pek çok yapımda rol almış olsa da özellikle Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya karakteri ile gönülleri fethetti Burcu Biricik. Sonrasında Kuzgun dizisinin Dila’sı olarak da yine çok sevildi. Netflix için çekilen Fatma dizisinde bir seri katili oynuyor. Henüz yayınlanmadı ama merakla bekleniyor. Bu arada bir kaç haftadır da Kırmızı Oda dizisiyle izleyenlerin kalbini yeniden fethetti oyuncu.

Başarılı performansıyla Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik, dizinin dün akşam yayınlanan bölümüyle veda etti. Boncuk’un iyileşmeye başladığı bölümde, Doktor Hanım ile hastane bahçesinde vedalaşması izleyicinin de onu Boncuk olarak gördüğü son sahneydi.

Bu vedanın ardından hayranları üzülse de Burcu Biricik’e, muhtemelen önümüzdeki günlerde çok konuşulacak olan bir başka diziden teklif gittiği gündeme geldi. Kulis bilgilerine göre Biricik’ten yanıt bekleniyor şu ara!

Gazeteci Bisen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Camdaki Kız isimli hazırlıkları süren bir dizinin kadın başrolü için Burcu Biricik’in adı geçmekte.

blank

Dizinin çok iddialı bir proje olması ise OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki başka bir gerçek olaydan alıntılanacak olması.

Üstelik gerçek hayat hikayesinden alınan Camdaki Kız dizisinde yaşananlar, aslında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de çıkış noktasıydı. Ancak o dizide senaryo değiştirildi ve ilk hikayeden uzaklaşıldı.

OGM Pictures, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız hikayesindeki olayı diziye taşımaya hazırlanıyor. Diğer dizilerindeki gibi yine iddialı bir hikaye söz konusu. Dizinin yönetmeni de Kadın dizisinin yönetmenliğini de yapan iddialı bir isim olan Nadim Güç…

Burcu Biricik’in Kırmızı Oda’daki Boncuk olarak çok sevilmesinin ardından hemen bu yeni projeden teklif aldığı kulislerde dilendiriliyor. Henüz bir anlaşma yapılmadı ama izleyiciyi yine çok sarsacak gerçek bir hayat öyküsünün kahramanı olan Nalan’ı oynaması için Burcu Biricik’in rolü kabul edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu!