Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de psikopat Mehdi, bunu da mı yapacaktın?

Doğduğun Ev Kaderindir’de psikopat Mehdi, bunu da mı yapacaktın?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Psikopatlığın sınırlarında gezen Mehdi karakteri Doğduğun Ev Kaderindir izleyicilerini yine şaşırtmayacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizi, 2. sezonunda güçlü performansı ile yoluna devam ediyor.

Şimdiye kadar 24 bölümü yayınlanan dizinin 25. bölümünde çok ilginç gelişmeler yaşanacak. Barış’ın evinden Zeynep’i kaçıran Mehdi, arabayla bilinmeyen bir yere götürüyor. Ancak Barış peşlerinde… Polisi harekete geçiren Barış, Mehdi ve Zeynep’in olduğu aracı yolda polislerle birlikte durdurmak istiyor.

İşte 25.bölüm 2. fragmanında Mehdi’nin daha ne kadar psikopatlaşacağına tanık olacaksınız. Barış, barikatın önünde ve onları bekliyor. Mehdi ise gaza köküne kadar yükleniyor. Araba hızla Barış’a doğru ilerliyor ki, arkasında da polis barikatı var…

Doğduğun Ev Kaderindir, 23 Aralık 2020 Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yine heyecan dalgası yaşatacak. Zeynep’in “Yapma Mehdi” haykırışları eşliğinde ikili adeta ölüme meydan okuyor…

Dizinin yeni bölümünden görüntüler paylaşıldı. İzleyiciler, “Sen ne cins bir varlıksın Mehdi. Ben ölmüşüm zaten sen de öl Zeynep ne demek” diyerek duruma tepki gösteriyor.

Mehdi’yi böyle yetiştiren ve bir erkek şiddetine kurban giden Müjgan karakterine yönelik de izleyiciler birçok söz söyledi… Kadına şiddetin geldiği noktayı çok iyi özetlemekte olan dizide, Mehdi için zaten senarist kalemini kırmıştı.

Karakterin bu saatten sonra iyiye ve doğruya dönmesi mümkün değil. Zeynep’e ne olacağı da merakla bekleniyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölümden 2. fragman: