Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’in büyük planı belli oldu, Kırmızı Oda da işin içinde!

Doğduğun Ev Kaderindir’in büyük planı belli oldu, Kırmızı Oda da işin içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenilen hikayelerinden senaryolaştırıldı… İki dizinin tv8 ekranına getirdiği müthiş dinamizm de dikkat çekici…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başarılı geçen ilk sezonun ardından Doğduğun Ev Kaderindir’in ikinci sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin ekibi bir araya geldi ve sette çekimler başladı. Eldeki stok bölümlerin de varlığı, ekibin rahat davranmasını sağlıyor.

Ayrıca ikinci sezona dair bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Sosyal medyaya yansıyan senarist Eylem Canpolat’ın bazı sözleri dikkatleri çekiyor. Katıldığı bir instagram canlı yayınında yeni sezon hakkında detaylar veren Eylem Canpolat, ikinci sezon için çekimlere başladıklarını belirterek şöyle konuştu: “Çok güzel gidiyor. Zaten 2 bölüm çekilmişti. Biz de bu arada diğer bölümleri yazmıştık. Pandemiden dolayı beklemek zorunda kaldı. Çok özledik, yayına çok girmek istiyoruz. Galiba yayına en son giren, devam eden dizi olacağız” diye konuştu.

Senarist, Eylem Canpolat, Doğduğun Ev Kaderindir ile Kırmızı Oda dizileri arasında bir sinerji yaratılabileceği mesajını verdi.

Doğduğun Ev Kaderindir'in büyük planı belli oldu, Kırmızı Oda da işin içinde! 7

Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol’un başarısı ortada. Ünlü oyuncu yeni sezonda daha yoğun emek verecek. Çünkü, Mehdi karakterinin geçmişine yönelik hikayede önemli detayların yer alması bekleniyor.

“Terapi sahnesi de var mı?” şeklindeki soru üzerine ise Eylem Canpolat, “Terapi sahnesi de var. Orayla ilgili sürprizlerimiz de olabilir. Hatta bugün toplantısını yaptık Gülseren hoca ve Onur ile. Orayla ilgili minik bir sürprizimiz de olacak diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

Eylem Canpolat, ikinci sezonda Mehdi karakterine yoğunlaşacaklarını da şu sözlerle anlattı: “İlk sezon daha çok Zeynep’in gözünden gördük hikayeleri. Yine Zeynep’in gözünden görmeye devam edeceğiz ama tabii ki Mehdi’nin hikayesini de geçmişini de daha detaylı şekilde göstereceğiz.”

“Kırmızı Oda ile bir işbirliği olabilir mi?” şeklindeki soruda ise ünlü senarist, “Olsun mu? Neden olmasın? Belki olabilir” yanıtını verdi.

Sosyal medyada ise, Kırmızı Oda dizisindeki bir terapi sahnesine Mehdi karakterinin de katılması ve böylelikle kanalın iki dizisi arasında bir geçişkenlik yaratılması yönünde bir istek de yer aldı.

Mehdi’nin çocukluğu, gençlik yıllarına yönelik atılacak adımlar dizinin hikayesinin daha da derinleşmesine ve izleyicilerin bağlılığının da artmasına neden olacaktır.