Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i, Kağıt Ev’in Cemre’si oldu, fragmanı görenleri şoke etti!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i, Kağıt Ev’in Cemre’si oldu, fragmanı görenleri şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev, oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor. Kısa bir süre önce dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gibi güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken iki ismi bir araya getiren dizide bir kişinin daha ön plana çıkacağı, daha ilk tanıtımdan belli oldu!

İzleyici bir kaç hafta öncesinde onu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde görüyordu. Genç oyuncu Helin Kandemir, tv8’in dizisinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un oynadıkları Mehdi ve Zeynep’in manevi kızlarıydı.

Dilara nam-ı diğer Kibrit olarak dizinin asi kızıydı. Ancak Doğduğun Ev Kaderindir’de bir kaç haftadır görünmüyor, sadece adı geçiyordu. Sonunda Kağıt Ev’in oyuncu kadrosu açıklanınca, Helin Kandemir’in de yeni diziye geçtiği öğrenildi.

Aslında çok küçük yaşlardan beri oyunculuk yapan bir isim Helin Kandemir. 2004 doğumlu ve 17 yaşında olan Kandemir, daha 13 yaşındayken ilk olarak İsimsizler dizisiyle ekranlara geldi. Sonrasında ise Bir Litre Gözyaşı ve Hakan: Muhafız dizilerinde rol aldı.

Sadece bununla kalmadı. Sinema filmlerinde de oynadı. Azizler filminin yanı sıra rol aldığı Kız Kardeşler filmi ile ödülü bile var. İstanbul Film Festivali’nde diğer başrol oyuncuları Cemre Ebüzziya ve Ece Yüksel ile ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne de layık görüldü.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i, Kağıt Ev'in Cemre'si oldu, fragmanı görenleri şoke etti! 7

Helin Kandemir, şimdiden oyunculuğu ile göz dolduruyor. Kağıt Ev dizisinin ilk bölümünden gelen ön izlemede de diziye damga vuracak bir isim olduğunu ortaya koydu!

Anne ve babasının bir kadın cesedini taşıyarak gömmeye çalıştığı o sahnede “Ben yaptım. Babamın sevgilisiydi. Onu bizden alacaktı. Aşığıydı. Haketti” sözleriyle şoke etti! O yaşta bir çocuğun birini nasıl öldürdüğü ile ilgili mesele şimdilik bilinmiyor ama dizi bu sahneyle bile ilgi çekmeyi başardı!

Helin Kandemir’i dizide gören izleyiciler duruma şaşırırken, bazıları “Kibrit anne babasını bulmuş, Kibrit kağıt evini yakmaya gelmiş” gibi yorumlar yapmaya başladılar bile.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nın kızlarını oynayacak olan Helin Kandemir, görünen o ki yeni dizisinde ön planda olacak…