Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi tuhaf bir durumun içinde! Sosyal medyadan gelen destek yetecek mi?

Duy Beni dizisi tuhaf bir durumun içinde! Sosyal medyadan gelen destek yetecek mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yaz sezonunda başlayan ve özellikle genç kuşak izleyenlerin merakla takip ettikleri bir yapım olan Duy Beni dizisi, reytingleriyle dikkat çekiyor! Dizinin yaz sezonunda reytingleri kanalın devam edebilmesine olanak verdi ama sezonda aynı durum devam ettikçe diziyle ilgili zorlu bir süreç başlayacak!

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın yaptığı ve senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı Süreç Film imzalı Duy Beni dizisi Perşembe akşamları yayınlanıyor. Karşısında o kadar güçlü diziler var ki tutunması oldukça zor! Kanal D’nin Camdaki Kız ve Fox TV’nin Mahkum dizileri bu hafta yeni sezon ilk bölümleriyle ekrana geldi.

Bu arada yaz sezonundan gelen Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, hiç beklenmeyen bir çıkışla Camdaki Kız ve Mahkum’un önüne geçerek total ve ABC1 kategorilerinde birincilik, AB’de ikincilik elde etti. Mastercheff Türkiye programının da listenin ilk sıralarında olduğunu hatırlatalım.

Duy Beni dizisi ise ilk 10’a giren yapımların yer aldığı listede yoktu! Reytingleriyle ekranda diğer dizilerle mücadele konusunda ilk hafta zor bir sınav verdi. İlk 10 listesinde bile yer alamayan Duy Beni dizisinin devam etme koşulları böyle giderse zora girecek! Ancak sosyal medyada öylesine başka bir durum yaşanıyor ki herkesi şaşkına çeviren ilgi, dizinin Youtube izlenme rakamlarıyla ortaya konmakta!

12. bölüm fragmanının bir gün içinde 650 binden fazla kişi tarafından izlenmiş olması, pek çok yüksek reytingli dizinin bile başaramadığı bir durum. Liselerdeki zorbalık olaylarının konu edildiği Duy Beni dizisinin sosyal medyadaki büyük başarısı ve reytingdeki zorlu durumu diziyi nereye taşıyacak merak konusu.

Duy Beni dizisi tuhaf bir durumun içinde! Sosyal medyadan gelen destek yetecek mi? 7

Başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can ve Sümeyye Aydoğan’ın rol aldıkları Duy Beni dizisi, 11. bölümün yayınlandığı akşam, Somera’nın yaptığı ölçümlemeye göre sosyal medyada ilk sırada yer alıyor. Reyting birincisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini de geçmiş durumda. Fakat sadece sosyal medya reytingleriyle dizinin ekrandaki varlığını koruması giderek zorlaşacak!

Kanalın gün değiştirme konusunda bir adım atıp atmayacağı bilinmiyor ama Perşembe akşamları yayınlanan Duy Beni dizisinin ilerleyen haftalardaki reyting durumu, akıbetini de belirleyecek…

İşte dizinin 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan 12. bölüm fragmanı…